Image

Lea Hütter-Quaas

Lea-Hütter-QuaasPraktijk Terra Cotta | Healing & Therapie

Voorlopig vinden alle sessie online plaats.

Mijn naam is Lea Hütter-Quaas (1989) en ik werk met veel liefde en enthousiasme in mijn praktijk Terra Cotta voor Healing &Therapie. Healing, lichaamsgerichte therapie en core energetisch werk betekenen voor mij het volgen en leven van mijn bestemming. In mijn werk begeleid ik mensen op hun weg naar hun ware zelf. Bewustzijn ontwikkelen, creativiteit leven, vrijheid voelen, (eigen-) liefde toelaten en een diepe verbinding met zichzelf en anderen voelen, is mijn missie. Ik begeleid mensen, die vast zijn gelopen in hun leven, die op zoek zijn, meer diepgang willen en mensen die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei wensen.

In Cordium geeft ik core enegetische therapie, healings en workshops.

Core Energetische therapie

Soms kunnen angsten of andere gevoelens ons weerhouden om de weg van ons hart te volgen. Ik gebruik mijn inlevingsvermogen en mijn helderde intuïtie om mensen te helpen op de weg naar hun innerlijke waarheid. Core Energetica is de weg naar levensvreugde, innerlijke kracht, creativiteit, diepe verbinding met onszelf en anderen en de vereniging van liefde en seksualiteit.

Als therapeute en healer ga ik uit van de gezonde, creatieve en spirituele kern van ieder mens. In de sessies werk ik holistisch met lichaam, gevoel en energie en maak ik gebruik van mijn innerlijke leiding en mijn spirituele verbinding. Heling vindt plaats als de mens leert zijn gevoelens zoals woede, angst en pijn ruimte te geven. Door dit proces ontstaat helder bewustzijn en innerlijke groei.

Ik wil je graag begeleiden om uit te zoeken wie je werkelijk bent!
Je bent welkom met elk thema dat je bezig houdt!

Eine Session ist auch auf Deutsch möglich!
A session is also possible in English!

Workshops

Ik geef workshops zoals: reiki, creativiteit en beleving, chakra’s, meditatie, chanting circle en vrije dans.

Contact

Email: info@terracotta-nijmegen.com
Website: www.terracotta-nijmegen.com
Mobiel: 06-41139820

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om contact op te nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht