Image

Tanja Konig

Tanja KonigSinds mijn studie Psychologie (1991) werk ik binnen het werkveld Mens en Werk. Sinds 2003 vanuit mijn eigen bedrijf: Re-Spect voor Mens en Werk. Daarnaast werk ik met particulieren, vanuit Re-Spect voor Mens en Relatie. Ik ben geregistreerd als Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Gezondheid, als Lichaamsgericht Werkend Psycholoog en als Registertherapeut BNG. Mijn invalshoek is Core Energetica. In mijn begeleiding ga ik uit van de samenhang tussen geest (gedachtes, gevoelens en spiritualiteit) en lichaam.

Je werk en je leven kun je niet los zien van elkaar. Vaak blijkt dan ook dat een probleem op het werk met jezelf of met je houding te maken heeft. Dan is een ‘omweg’ langs je persoonlijke ontwikkeling nodig om uiteindelijk uit te komen bij een oplossing voor het probleem op je werk. Die omweg is meestal rijker en met een breder resultaat: je ontdekt nog meer dan waar je naar op zoek was.

Om die diepgaande “omweg” met je te kunnen gaan werk ik met Core Energetica. Dit is mijn werkwijze en mijn levenswijze. Met een open oor en hart voor alles wat gezegd en niet gezegd wordt. Met beweging en met humor. En natuurlijk met Re-Spect.

Mijn activiteiten in Cordium zijn:

  • Advies – gericht op loopbaan en beroep (ook psychologisch loopbaanonderzoek met rapportage)
  • Individuele therapie
  • Core Energetica

Contact

Heb je een vraag voor Tanja of wil je om een andere reden contact met haar opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Mijn contactgevens zijn:
Mobiel  : 06-51790345
E-mail  : info@respectvoormensenwerk.nl
Website  : www.respectvoormensenwerk.nl
www.respectvoormensenrelatie.nl

Door mijn lidmaatschap van het NIP (als PSYCHOLOOG NIP) en van de NVPA zijn vergoedingen via ziektekostenverzekeringen deels mogelijk.