Image

Power Vinyasa Yoga

Carolien Grooten yogaOntspanning door inspanning

Kracht, lenigheid, balans op het ritme van de adem. Een aaneenschakeling van actieve houdingen waarin de vinyasa (flow) essentieel is.

Je voelt je energieker en tegelijkertijd rustiger. Er komt een beter evenwicht tussen lichaam en geest. Er groeit een groter bewustzijn.

De ene houding is gemakkelijker dan de andere. Maar het mooie is, alles is goed en alleen jij bepaalt waar jouw grens ligt. Daarom is er voor iedereen altijd ‘wat te doen’ en is het toegankelijk voor iedereen.  Ruimte maken, ordenen, balans en rust creëren. Lichaamlijk wat, zeker na verloop van tijd, geestelijk doorwerkt. Energie gaat stromen waardoor je opent. Naast dat je je fitter, krachtiger en leniger gaat voelen wordt het gecreëerde energieniveau op peil gehouden door herhaling van de vinyasa.  We sluiten af met een welverdiende ontspanning.

Bewust ademenen en openen

Dat is waar het allemaal om draait. Natuurlijk moet het je liggen, dat is een kwestie van uitproberen. Kijk of het bij je past en doe mee! Hoe ik het persoonlijk beleef kun je uitgebreider lezen in de toelichting over mijzelf.

Namaste Carolien