Image

Monique Schoorl

voorbeeld-7 - kopieMijn naam is Monique Schoorl en al jaren is yoga onderdeel van mijn leven. Ging het me eerst om de fysieke resultaten, gaandeweg heeft ook de filosofie een plaats in mijn dagelijks leven gekregen. Ik heb mijn opleiding genoten en inspiratie gekregen van diverse fantastische mensen, waaronder Ron van der Post, gelieerd aan het yoga training college Chandigarh, India.

Yoga brengt mij in contact met mijn lichaam en innerlijk zelf, het geeft me rust, kracht en zelfvertrouwen. Yoga leert mij het leven, met alle aspecten, in liefde te aanvaarden en aandachtig te zijn in hier en nu… zonder oordelen… een continu leerproces.

Ik gun iedereen de positieve kracht van yoga, of je nu gaat voor de fysieke, psychische of spirituele kan er van. En als ik daar een bijdrage aan kan leveren, dan doe ik dat heel graag.

De lessen

De vorm van yoga die ik geef is Hatha yoga; een discipline uit de Ashtanga yoga, die zich richt op de lichaamshoudingen (asana’s), de ademhaling en meditatie. We werken aan kracht, flexibiliteit en de balans tussen inspanning en ontspanning. Mijn lessen zijn dynamisch en toegankelijk voor alle niveaus, het gaat om jouw eigen weg. De uitdaging zit in jezelf; kun je contact maken met je lichaam, je balans vinden, jezelf uitdagen om je grens op te zoeken en met die grens te spelen? Tijdens mijn lessen zal ik hiertoe uitnodigen, altijd met respect voor jouw eigen keuzes.

Doorgaande lessen Hatha Yoga

  • Maandag – In de zomer lekker buiten! – 09.15 – 11.30 uur
  • Dinsdag 19.00 – 20.15 uur en 20.30 – 21.45 uur
  • Woensdag 09.00 – 10.15 uur
  • Donderdag 19.00 – 20.15 uur (dynamische hatha) en 20.30 – 21.45 uur (yin yoga)

Contact

Heb je een vraag voor Monique of wil je om een andere reden contact met haar opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Mobiel  :  06-24361980
E-mail  : monique@mettayoga.nl
Website  :  www.mettayoga.nl