Image

Minke Koks

Als integratief therapeut maak ik gebruik van een breed aanbod van mogelijkheden binnen de psychologie. De therapiewereld is namelijk gevuld met een groot aantal therapievormen die allen verschillen van karakter, behandelmethode en visie. De integratieve benadering haalt uit elk van deze therapievormen datgene wat kan bijdragen aan de heling en groei van de cliënt.

Elk mens is uniek en de manier waarop hij met moeilijkheden of problemen omgaat ook. Wanneer je niet meer weet hoe je zelf jouw balans weer kan terug krijgen, dan kan integratieve psychotherapie je wellicht een uitkomst bieden. Met integratieve psychotherapie kunnen persoonlijke blokkades en vicieuze cirkels worden doorbroken. De veelzijdigheid van het integratieve karakter van de therapie maakt het mogelijk om de begeleiding aan te sluiten op jouw zorgvraag, persoonlijkheid, achtergrond en doel. Als integratief therapeut ondersteun ik je in jouw eigen groeiproces en werk ik met je samen aan de blokkades die je belemmeren jouw leven te leiden zoals jij dat wilt.

Sinds 2009 begeleid ik in mijn praktijk, In Balans Therapie, mensen met de meest uiteenlopende hulpvragen. Van faalangst tot burn-out en van conflictsituaties op het werk of thuis tot eetstoornissen en zelf verwonding. Ook werk ik met cliënten met slaap- en stressproblemen, rouwverwerking en traumaverwerking, angsten, depressie, agressieproblemen en psychosomatische klachten. Het doel van de therapie is om uiteindelijk je te helpen jouw kracht terug te vinden, om te kunnen zijn wie je bent in contact met jezelf en met de omgeving om je heen.

Praktijk: 

Maandag, woensdag (ook avond) en donderdag.

Mijn activiteiten in Cordium zijn:

  • Individuele therapie

Contact

Heb je een vraag voor Minke of wil je om een andere reden contact met haar opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Mijn contactgevens zijn:
Telefoon  :  06-28237808
E-mail  :  info@inbalanstherapie.nl
Website  :  www.inbalanstherapie.nl