Image

Mihriban van Ee – Kundalini Yoga

Voor mij gaat yoga over stil zijn, zonder alle poespas eromheen. En van daaruit helder waarnemen, contact maken en in het leven staan.

We kunnen zo makkelijk mee gaan in de verhalen van het leven, of de verhalen van anderen. De uitdaging is heldere waarneming en aanwezig zijn in dat wat er is, wat op elk moment en voor iedereen anders is. Dat is iets anders dan passief over je heen laten komen wat er gebeurt. Helderheid wakkert wat mij betreft juist kracht en lef aan, van binnenuit. Kracht om dat te doen en te zeggen wat nodig is en goed voelt.
Er is in dit leven zowel stilte als kracht nodig, die beide terug te vinden zijn in deze vorm van yoga.

Ik vind het prachtig om te zien dat een les iedereen iets anders brengt. En ik nodig je dan ook van harte uit om te komen ervaren wat het jou doet.

Ik ben KRI gecertificeerd Kundalini Yoga docent, zwangerschapsyoga docent en babymassage docent. Daarnaast ben ik moeder en werk ik als docent en studieloopbaanbegeleider bij Social Work

In Cordium geef ik les op dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur in de prachtige groepsruimte boven. Een proeflespakket van 3x kost 20 euro. Instromen kan op elk moment mits er plek is.

Voor vragen of aanmelding kan je mij het beste een app sturen of mailen.

Hartelijke groet,
Mihriban van Ee

Contact:

Telefoon / app: 06-55291180
E-mail: m.vanee@yahoo.com