Image

Michiel Theunissen

Michiel Theunissen Er zijn momenten in je bestaan waarbij je jezelf echt voorop moet stellen. Dat je aandacht moet besteden aan hoe het met je gaat. Vaak is de aanleiding een (ingrijpende) gebeurtenis, een bepaalde omstandigheid of een situatie waarin je je bevindt. Hoe dan ook, je voelt dat je het onder ogen moet zien en in actie moet komen.

Ik ga er bij individuele coaching vanuit dat er een diepere wens is die op dit moment om je aandacht vraagt. Het is datgene waar je al een tijdje mee rond loopt. En waarbij je ook weerstand voelt om het aan te gaan. Je moet echter de stap maken, de sprong wagen.

Mijn aanpak is afgestemd op jou. Gesprekken, oefeningen en werkwijze staan ten dienste van de vraag die jij inbrengt.  Mijn aanpak is betrokken, helpend en confronterend als dat nodig is. Als ik coach werk ik met energetisch werk, dromen, psychodrama en opstellingen.

Ik coach al bijna 20 jaar mensen binnen en buiten organisaties en ben opgeleid als psycholoog. Langere tijd heb ik bij het trainingsbureau Boertien en Partners gewerkt en daarna ben ik gevormd door opleidingen en werkwijze van het ITIP. Sinds bijna 7 jaar heb ik een eigen praktijk in Nijmegen.

Mijn activititeiten in Cordium zijn:

  •  Individuele coaching

Contact

Heb je een vraag voor Michiel of wil je om een andere reden contact met hem opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Mijn contactgevens zijn:
Bedrijf  :  Michiel Theunissen Training en Coaching
Mobiel  :  06-44355787
E-mail  :  info@michieltheunissen.nl
Website  :  www.michieltheunissen.nl