Image

Meis Thewissen

meisVan vele werelden thuiskomen, beschrijft mijn eigen proces over de laatste jaren. In het werken met mensen en het begeleiden van transformatieprocessen, heb ik helemaal mijn bestemming gevonden. Vanuit verschillende invalshoeken, werk ik met liefde en plezier in therapie en coaching aan processen van mensen waarin een transformatie plaatsvindt of plaats gaat vinden. Thema daarbij is het onderweg zijn in jouw leven. Ik heb vooral grote affiniteit met de momenten waarin het leven in sommige opzichten, of zelfs helemaal, is vastgelopen, het niet meer wil en niets meer lijkt te werken. Waarin tegenslag en teleurstelling, ook in jezelf, de overhand hebben, en energie en levensplezier ver weg lijken. Om dan samen naar de sprankel te zoeken die beweging en gevoel terug brengt, vormt voor mij de inspiratie in mijn werk.

Mijn activiteiten in Cordium zijn:

• Individuele therapie
• Relatietherapie
• Procesgroep
• Workshops

Individuele therapie

Core-energetica richt zich als therapie op het vergroten van levensvreugde, geluk en fijn contact met jezelf zodat je fijn contact kunt hebben met anderen. Het belangrijkste van core-energetica is dat het lichaamsgericht is. Dat werkt direct en doeltreffend, want het lichaam liegt nooit. Naast individuele therapie werk ik samen met zowel Achiel van Tienen, als Cees van Loon voor relatietherapie.

Loopbaan Coaching

Dat je vastloopt met jezelf kan zich op verschillende vlakken manifesteren in je leven. In je relaties en in vriendschappen. Vaak ook in je werk. Werk dat past, geeft plezier en zet jou in je kracht. Je kunt uit je werk groeien, andere talenten willen ontwikkelen of eindelijk je droom verwezenlijken. Al jarenlang begeleid ik mensen naar het werk waarvoor ze in de wieg zijn gelegd en denk ik mee in het creëren van werk dat precies jou nodig heeft. Ik zie werk als een kans om jezelf, je kracht en je talenten vorm te geven.

De kunst van het rouwen

Omgaan met verlies verwerken is in mijn ogen een van de belangrijkste vaardigheden in het leven. De kunst van het rouwen verstaan, is gelijk met de kunst van het leven verstaan. Rouwen is als een curve: je gaat tot de bodem voordat je weer omhoog of verder kunt. Maar ja, kan je dat ervaren als je onderin die curve bent? Rouw is een proces, ik steun je graag in het dragen en voldragen ervan.

Workshops

Dit najaar geef ik samen met Margreet Smit de workshops, Ik en Jij. Komend voorjaar (2016) geef ik samen met Cees van Loon een zesdaagse over Leiderschap en Commitment. Ook komende voorjaar (2016) geef ik een zesdaagse met Jeanneke Kempen over Vrouwelijk Leiderschap.

Als docent ben ik verbonden aan NICE.

Contact?

Wil je kennismaken of meer weten?
Vul graag het contact formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Telefoon  :  06 – 22001281
E-mail  :  mtjthewissen@gmail.com