Image

Marion Arts, DansDOET

marionartsHet leven kun je dansen en dat wil ik graag delen!

Vanuit DansDOET werk ik als danscoach, contakidsdocent, workshopleider, begeleid ik vrije dansbijeenkomsten en ben ik maker. Al dansend kom je even los van de dagelijkse realiteit, je ontmoet jezelf en elkaar en zo ontstaat er ruimte voor nieuwe gedachten en creativiteit.

Mijn opleiding tot dansdocent heb ik gevolgd aan de dansacademie in Tilburg. Werken met het lichaam in dans en beweging heeft mijn passie. Ik kan erg genieten van dit werk met zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Heel bijzonder zijn ook de contakidslessen waar ouders samen met hun jonge kinderen komen dansen. De ontmoetingen die tijdens deze lessen plaatsvinden tussen ouders en kinderen kenmerken zich door speelsheid, gelijkwaardigheid, uitdaging en uitnodiging. Naast DansDOET werk ik nog in het voortgezet onderwijs als docent, schoolopleider en coach. Ook daar werk ik vanuit de inspiratie van beweging en dans.

Vanaf 2017 zal ik regelmatig in Cordium aan het werk zijn met danscoaching en contakidslessen.
Wellicht ontmoet ik je daar in de dans…

Hartegroet,
Marion Arts

website: www.dansdoet.nl
telefoon: 06-34609955
e-mail: marion.arts@dansdoet.nl