Image

Corekracht

Het leven bepaalt – Dat wat aan bod is komt eerst en wat dat is zie je vanzelf  ( Vera Helleman)

Margreet

Je lichaam is een richtingaanwijzer , en vertelt  je precies welke kant het op wil. Mijn geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn heb ik aan den lijve mogen ervaren. Rond mijn 29 ste werd  ik ziek, niet meer in staat om te functioneren. Langzaam begon ik te begrijpen dat mijn klachten me iets te vertellen hadden en dat ik mocht gaan leren luisteren naar wat ze te zeggen hadden. Het lichaam en de geest zijn niet van elkaar te scheiden, het functioneert als één geheel

Een reis die begon met opleidingen op het gebied van Chinese geneeskunde, natuurgeneeskunde, NEI en Integra, Core Energetica, ACT, ECT, touch of matrix en Dryu yoga docent. Deze ervaringen hebben me geleerd en leren me nog steeds, hoe ik zorg kan dragen voor mijn lichaam, authentiek kan blijven en leiding kan nemen over mijn gedachten en gevoelens.

Graag reis ik een stukje met je mee om je te laten ervaren dat jezelf een enorme invloed kan hebben op je welzijn. Zowel fysiek als mentaal.

Het is mijn passie om je te begeleiden naar je authentieke zelf, open en geduldig vanuit mijn hart.

Zoals ieder mens ben ik in ontwikkeling en ervaar het leven als een prachtige kans om te groeien

Praktijk in het Cordium, Nijmegen, en in het prachtige betuwse dorpje Neerijnen

Je bent van harte welkom, een afspraak kan je maken voor:

Stress Release/ ontspanningsbehandeling
Balans massage
Dru yoga
Lichaamsgeoriënteerde coaching/ therapie, Core Energetica

Stress Release/ Ontspanningsbehandeling

Op fysiek en mentaal niveau houden we vaak veel spanning vast. Bij teveel spanning ontstaat er stress wat tegen je gaat werken. Je geest en lichaam kunnen zich niet meer ontspannen. In deze ontspanningsbehandeling op basis van massage, yoga, mindfulness, ademtechniek en lichaamswerk combineer ik intuïtief dat wat nodig is om los te laten, en ontspannen.

Kosten: € 95 voor 1,5 uur

Lichaamsgeoriënteerde coaching/therapie

Er is alle tijd en aandacht voor jou in de individuele sessies. Onderzoeken, expressie geven, beweging, praten, helderheid creëren, ontdekken en transformeren. Wie ben je in je kern en hoe kan je daar naar leven vanuit je eigen vorm, je eigenheid weer vinden die in de loop van het leven soms in disbalans is gekomen.

Kosten: € 90 euro per uur

Balans Massage

Jezelf openen en ontspannen door gerichte liefdevolle aanraking. Je maakt contact met plekken en gevoelens die dat het meest nodig hebben. Door aanraking, adem en aandacht kom je meer in je lichaam.

Kosten: € 60 voor 1 uur, € 90 voor 1,5 uur

Dru Yoga – Yoga van het hart

Dru Yoga is goed voor de rust in lichaam en geest. Het bevordert de innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding. Iedereen die yoga beoefent weet hoeveel voldoening het schenkt en hoe tevreden je je gaat voelen. Dru Yoga docenten zijn erin getraind om hun lessen aan te passen aan elk conditieniveau van de leerlingen. Voor een les met stevige houdingen, geschikt voor een fysiek hoger conditioneel niveau  tot een les met zachte dynamische bewegingen bij een lager conditioneel niveau.

Wat is Dru Yoga?

  • Alle gewrichten worden zacht en ontspannen gehouden tijdens de bewegingen. Op die manier ontwikkel je flexibiliteit en zo kan subtiele energie vrij stromen.
  • In Dru Yoga komen alle bewegingen vanuit de rug; immers een gezonde rug is een gezond lichaam.
  • Energy Block Release – reeksen zijn eenvoudig uit te voeren, vloeiende bewegingen die helpen om spanning en energie blokkades zowel fysiek als emotioneel en mentaal los te laten.
  • De spinal wave, de golfbeweging van de wervelkolom en de draaiing van de wervelkolom zijn de hoofdkenmerken van Dru Yoga; zij zorgen voor een gezonde en actieve wervelkolom.
  • Een grondig begrip van de kernstabiliteit – de centrale houdingsspieren- is een van de belangrijkste aandachtspunten.
  • Met Dru Yoga werk je ook aan het in balans brengen van de energie centra in je lichaam( de chakra’s ) en open je de toegang naar de krachtige energie van het hart.
  • Binnen de zachte stroom  van bewegingen ontstaan er binnen een  Dru Yogales momenten van stilte die we de ‘Dru momenten van stilte” noemen.

Dru Yoga workshops

Wegens mijn verblijf in Spanje zijn de wekelijks Dru Yoga lessen vervangen door Dru Yoga workshops met een thema. De workshops vinden plaats op een zaterdag of zondag. Stuur me even een mail als je op de mailinglijst wil komen zodat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten. De data zijn ook te zien op de agenda op deze website. Kosten: 25 euro

Praktijk

Voor meer informatie www.corekracht.nl

Bel gerust als je vragen hebt of voor het maken van een afspraak.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen SBLP  en LVNG en SRBAG.
Bij een aanvullende verzekering is er vaak geheel of gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Hoe werkt het?

In een eerste gesprek onderzoeken we wat je hulpvraag is. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een behandelingstraject ingezet. Bij een aanvullende verzekering is er vaak geheel of gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Contact

Telefoon: 06 – 23696790
Website : www.corekracht.nl

Of gebruik dit formulier om Margreet een bericht te sturen: