Image

Corekracht

Het leven bepaalt – Dat wat aan bod is komt eerst en wat dat is zie je vanzelf  ( Vera Helleman)

Margreet

Je lichaam is een richtingaanwijzer , en vertelt  je precies welke kant het op wil. Mijn geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn heb ik aan den lijve mogen ervaren. Rond mijn 29 ste werd  ik ziek, niet meer in staat om te functioneren. Langzaam begon ik te begrijpen dat mijn klachten me iets te vertellen hadden en dat ik mocht gaan leren luisteren naar wat ze te zeggen hadden. Het lichaam en de geest zijn niet van elkaar te scheiden, het functioneert als één geheel

Een reis die begon met opleidingen op het gebied van Chinese geneeskunde, natuurgeneeskunde, NEI en Integra, Core Energetica, ACT, ECT, touch of matrix en Dryu yoga docent. Deze ervaringen hebben me geleerd en leren me nog steeds, hoe ik zorg kan dragen voor mijn lichaam, authentiek kan blijven en leiding kan nemen over mijn gedachten en gevoelens.

Graag reis ik een stukje met je mee om je te laten ervaren dat jezelf een enorme invloed kan hebben op je welzijn. Zowel fysiek als mentaal.

Het is mijn passie om je te begeleiden naar je authentieke zelf, open en geduldig vanuit mijn hart.

Zoals ieder mens ben ik in ontwikkeling en ervaar het leven als een prachtige kans om te groeien

Praktijk in het Cordium, Nijmegen, en in het prachtige betuwse dorpje Neerijnen

Je bent van harte welkom, een afspraak kan je maken voor:

Stress Release/ ontspanningsbehandeling
Balans massage
Dru yoga
Lichaamsgeoriënteerde coaching/ therapie, Core Energetica

Stress Release/ Ontspanningsbehandeling

Op fysiek en mentaal niveau houden we vaak veel spanning vast. Bij teveel spanning ontstaat er stress wat tegen je gaat werken. Je geest en lichaam kunnen zich niet meer ontspannen. In deze ontspanningsbehandeling op basis van massage, yoga, mindfulness, ademtechniek en lichaamswerk combineer ik intuïtief dat wat nodig is om los te laten, en ontspannen.

Kosten: € 95 voor 1,5 uur

Lichaamsgeoriënteerde coaching/therapie

Er is alle tijd en aandacht voor jou in de individuele sessies. Onderzoeken, expressie geven, beweging, praten, helderheid creëren, ontdekken en transformeren. Wie ben je in je kern en hoe kan je daar naar leven vanuit je eigen vorm, je eigenheid weer vinden die in de loop van het leven soms in disbalans is gekomen.

Kosten: € 90 euro per uur

Balans Massage

Jezelf openen en ontspannen door gerichte liefdevolle aanraking. Je maakt contact met plekken en gevoelens die dat het meest nodig hebben. Door aanraking, adem en aandacht kom je meer in je lichaam.

Kosten: € 60 voor 1 uur, € 90 voor 1,5 uur

Dru yoga – Yoga van het hart

Dru yoga omvat activatie, houdingen (Asanas), ademhalingstechnieken (pranayama), Energy Block Release (EBR)reeksen, heldere visualisaties en meditaties en vloeiende krachtige dynamische sequenties. De houdingen voer je rustig en vloeiend uit, veelal op muziek, waarin niks wordt geforceerd, zodat de energie optimaal door je lichaam kan gaan stromen en blokkades worden opgeheven.

Dru yoga legt een groot accent op de stilte in jezelf. Het gevoel is dat je even niets hoeft. Je voelt dat het goed is om in het hier en nu te zijn, zonder dat er iets veranderd hoeft te worden.

Kosten: € 9 per les van 75 min. Kosten 5 lessen plus gratis proefles € 36.
Het is ook mogelijk losse lessen te volgen . De kosten voor een losse les zijn € 10.

Praktijk

Voor meer informatie www.corekracht.nl

Bel gerust als je vragen hebt of voor het maken van een afspraak.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen SBLP  en LVNG en SRBAG.
Bij een aanvullende verzekering is er vaak geheel of gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Hoe werkt het?

In een eerste gesprek onderzoeken we wat je hulpvraag is. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een behandelingstraject ingezet. Bij een aanvullende verzekering is er vaak geheel of gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Contact

Telefoon: 06 – 23696790
E-mail: margreetsmit@corekracht.nl
Website : www.corekracht.nl

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om contact op te nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht