Image

Loeki Bentlage

Loeki BentlageHallo, ik coach en train medewerkers en teams op het versterken van hun communicatie, met als specialiteit omgaan met Agressie en Mindfulness. Mijn motto is: communicatie werkt. Ik ga uit van keuzes, en dat elke keuze een effect heeft. Waar ga jij voor?

Waar ik van houd is werken met beelden, in woorden en letterlijk. Beelden werken rechtstreeks in op het onbewuste, en maken zo de weg vrij voor de antwoorden die daar rusten en dat leidt tot groter inzicht in eigen gedrag. In 2008 heb ik van mijn eigen foto’s een spel gemaakt: Natuurlijk! en meer. Dit spel kun je als instrument inzetten in alle vormen van begeleiding. Wat ik er zo mooi aan vind is dat het mensen helpt om woorden te geven aan wat er in hen leeft. Als coach en trainer helpt het mij om meer achterover te leunen en de beelden hun werk te laten doen.

In Cordium geef ik trainingen Mindfulnes en workshops Werken met Beelden voor coaches, trainers en begeleiders, misschien tot ziens!

Mijn activiteiten in Cordium zijn:

 • Workshops Werken met Beelden
 • Individuele coaching
  • Mindfulness Individueel: 5 -8 bijeenkomsten van 1 – 1,5 uur
  • Mindfulness Light: 4 bijeenkomsten van 1 u

  Contact

  Heb je een vraag voor Loeki of wil je om een andere reden contact met haar opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Uw bericht

    

   Mobiel  :  06-40217907
   Email  :  bentlage@communicatiewerkt.eu
   Website  :  www.communicatiewerkt.eu