Image

Lettie Kusters

Ik ben Lettie Kusters en ik ben Integraal werkend Leefstijl- en Vitaliteitscoach. Bij mij krijg je advies en coaching op maat. Deze is afgestemd op jou, je wensen en hetgeen waar jij al dan niet invloed op hebt. Samen nemen we stappen naar een opwaartse spiraal waarin je je sterk, vol energie en in balans voelt.

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching is er voor iedereen die een gezonde leefstijl wil ontwikkelen. Dit kan best lastig zijn; ondanks dat je zo je best doet kunnen oude gewoontes toch weer de kop op steken. Hoe je een gezonde leefstijl ontwikkelt die voor jou werkt én blijvend is, daarbij ondersteun ik je. We focussen ons op gezond (en toch lekker!) eten, voldoende bewegen (met plezier!) en bijtijds rust en ontspanning pakken (ont-moeten). We werken ook aan de obstakels die je ervaart en aan je motivatie en wilskracht. Om niet alleen je leefstijl een gezonde boost te geven, maar deze langdurig te laten werken ben ik er een groot voorstander van om je ook te coachen op vitaliteit.

Vitaliteitscoaching

Met Vitaliteitscoaching gaan we aan de slag om ook je mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn te bevorderen. We besteden aandacht aan positieve en ondersteunende gedachten, emoties, relaties, zelfregie en zinvol leven. Vooral factoren als je emotionele welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven, bepalen of je lekker in je vel zit oftewel; of je je vitaal voelt.

Kortom; ik begeleid, motiveer en enthousiasmeer je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen, als geestelijk gezond en fit.

Aandacht voor wat er nog niet lekker gaat
Aanpakken in kleine en haalbare stapjes
Volledig in je kracht komen staan

Is Leefstijlcoaching en Vitaliteitscoaching iets voor jou?

Het kan zo makkelijk klinken, maar ondertussen kan het behoorlijk lastig zijn om zo te leven zoals je zou willen. Dat kan door van alles komen; oud ingesleten patronen of bijvoorbeeld een nieuwe leefsituatie (zoals de komst van kinderen, verandering van baan, verhuizing, mantelzorg, studie etc.).

Leefstijl- en vitaliteitscoaching biedt jou:
• Coaching omtrent voeding, beweging, ontspanning, positieve gedachten, ondersteunende relaties, zinvol leven, eigen regie, werk-privé balans, en het functioneel om kunnen gaan met emoties.
• Aanpakken en loslaten van vaste gewoontes en patronen, stap voor stap
• Bewust worden van je belemmeringen en kwaliteiten zodat je je weerstand tot verandering kunt doorbreken.
• Inzicht in jouw huidige en gewenste situatie d.m.v. De Leefstijl-en Voedingsanalyse.
• Informatie die afgestemd is op jouw vraag.
• Tijdens een coachingtraject werken we aan de verbetering van jouw klachten èn gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken. Vanuit daar werken we aan verandering.

Doorbreek oude gewoontes
Zie mogelijkheden voor verandering
Voel de noodzaak

Voel je welkom en maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Contact

Mobiel: 06-251 302 44
E- mail: leefstijlcoachlettie@gmail.com
Website: www.leefstijlcoachlettie.nl

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om contact op te nemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht