Image

Laura Hartman

Geboren met een sterk intuïtief vermogen en sinds 2002 een praktijk voor Natuurgeneeskunde en waarin ik nu werkzaam ben als psycho-energetisch lifestyle coach. Mijn passie is om mezelf en mijn medemens vanuit innerlijke kracht, onvoorwaardelijk liefde, te voelen, te beleven en te laten stralen vanuit de lichtkracht, zoals het Goddelijk plan het oorspronkelijk bedoeld heeft.

De zon is altijd mijn grote voorbeeld, als kind wilde ik iedereen verlichten ven verwarmen. Ik ben sterk verbonden met Ra de Zonnegod uit Egypte en vanuit de Maya traditie ben ik Gele Zon, dit staat voor onvoorwaardelijke liefde. En lichtmeester Maria die vaak door mij heen en met mij samen werkt. Dit alles is ook terug te vinden in mijn Aardse naam gekregen van mijn lieve ouders: LauRA J. MARIA HARTman.

Ik inspireer mensen door mijn leven en mijn belevingen. Door mezelf te zijn met alles wat er is, nodig ik mijn cliënten uit om dit ook te zijn en zichzelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Liefde is het grootste en zuiverste en meest helende, en dit voor jezelf, is het mooiste wat je aan jezelf kunt geven.

In mijn behandelingen / coaching / counseling ga ik uit van het principe dat de mens op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, en spiritueel niveau een eenheid vormt. Vanuit mijn integriteit en passie weet Ik mensen te inspireren. Ik leer je om lief te zijn voor jezelf en te zijn wie je werkelijk bent, een mooi volmaakt heel en compleet mens. Ik breng alles samen in mijn behandelingen, van Acces bars®, Voetlezen, Voetreflexologie, Massage, Ademhalingstechnieken, Theta® healing, Reiki, Reading, Healing, Ascentiehealing, In beweging komen, Koude training, Meditatie, Gezonde voeding, Lymfedrainage, Wandelen, In contact komen met je lichaam, geest en ziel, Je innerlijke kracht. Reiniging en opschonen, loslaten tot aan de essentie staat hierin centraal. Mijn behandeling is een Reset, een nieuw begin, start, doorstart. Sinds kort werk ik ook met Acces Bars en geef ik hier ook cursussen in.

Investeer in Jezelf, voor Jezelf om in harmonie en allesomvattende liefde voor Jezelf te zijn en daardoor een voorbeeld te zijn voor de wereld om je heen!

In Cordium geef ik persoonlijke consulten en faciliteer ik Acces Bars® Classes.

Contact:

Meer informatie vind je op mijn websites: www.laurahartman.nl en www.lavasda-opleidingen.nl

Telefoon: 06 149 179 33

E-mail: info@laurahartman.nl