Image

Kim Noij – ervaringscoach bij o.a. depressie

Heb je als vrouw last van depressieve klachten, burn-out of hooggevoeligheid en wil je hierin graag gehoord worden door iemand die ervaring heeft met deze klachten? Dan is mijn praktijk misschien iets voor jou.

Mijn naam is Kim Noij. In het najaar van 2019 ben ik in het Cordium begonnen met mijn praktijk ‘Kim Noij ervaringscoach’. Voordat deze droom werkelijk kon worden, heb ik een lang traject van persoonlijke ontwikkeling afgelegd. Tot mijn 20e had ik een fijn leven. Maar vanaf dat moment raakte ik in een depressie. Daarna volgden diverse burn-outs, ontslagen, een scheiding met kinderen en enkele auto-ongelukken. Ook ontdekte ik dat ik hooggevoelig ben. En heb ik nog steeds last van chronische hoofdpijn en een whiplash. Om al deze tegenslagen om te kunnen buigen naar kracht, heb ik verschillende sessies gevolgd bij meerdere therapeuten en coaches. Blijkbaar wilden al deze momenten mij iets leren. Mijn depressie zie ik bijvoorbeeld niet als ziekte, maar als een transformatieproces.

Om ervoor te zorgen, dat ik al mijn ervaringen kan delen met andere vrouwen, ben ik mijn praktijk als ervaringsdeskundige en ervaringscoach gestart. Mijn wens is dat jij weer hoop krijgt door mijn verhaal en er niet zolang mee rond hoeft te lopen als ik! Dat je je bij mij gehoord voelt en er mag zijn precies zoals je bent. En dat je door onze sessies jezelf een fijner leven kunt geven, door de klachten een plek te geven en ze om te zetten in kracht.

Voel je je aangesproken door deze woorden en heb je als vrouw last van depressieve klachten, burn-out of hooggevoeligheid? Dan zie ik je graag op woensdag- of vrijdagochtend in mijn praktijk.

Lieve groet, Kim

Contact

Website: www.kimnoijervaringscoach.nl

E-mail: info@kimnoijervaringscoach.nl

Telefoonnummer: 06-57676718