Image

Jan-Willem de Goeij

Jan-Willem de Goeij

Als de landelijke maatregelen daar om vragen of als je het zelf wenst kunnen in deze corona-tijd sessies ook via beeldbellen plaatsvinden. Dit gebeurt dan via een beveiligd systeem.

Ik ben zelfstandig gevestigd psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog BIG en lichaamsgericht werkend psycholoog NIP) en werk als trainer, coach en lichaamsgericht (core-energetisch) therapeut. Mijn activiteiten vinden plaats vanuit mijn eigen bedrijf De Goeij en partners (‘Beweging van binnenuit’).

In Cordium heb ik mijn praktijk voor core-energetische therapie (individuele en relatietherapie). Het aanbod samen met Anna Schreiner (lichaamsgerichte relatietherapie en lichaamsgerichte intensive) tref je op een andere pagina aan.

Ik doe dit werk uit liefde voor het leven en het vak. Het raakt mij keer op keer hoezeer het lichaam ons de weg wijst in ons leven. Ik zie het daarom als mijn opdracht en lijfspreuk de beweging van binnenuit te volgen.

Mijn activiteiten in Cordium:

– Individuele therapie
– Relatietherapie
– Workshops: Labyrint Lopen – Lichaamsgerichte intensive

Lees meer over Groeien naar je kern
Lees meer over Labyrint Lopen
Lees meer over Lichaamsgerichte intensive
Leer meer over Werkplaats | (on-)gewild kinderloos – Mannen & Nalatenschap

Core-energetische therapie

Als je contact maakt met wie je in de kern (‘core’ in het Engels) bent, stuit je op een laag van negativiteit. Deze is in ieders ontwikkeling ter bescherming van die kern opgeworpen. Het geen expressie geven aan die negativiteit vraagt om een voortdurend vasthouden van deze energie in het lichaam. De negativiteit materialiseert, slaat letterlijk neer in de stof en kan tot lichamelijke klachten en chronische aandoeningen leiden.

In de core-energetische therapie wordt het lichaam aangesproken te ‘spreken’ over wat het vasthoudt. De bevroren energie kan dan gaan smelten en losgelaten worden. Je hart en ziel (‘core’) kunnen dan meer van zich laten ‘horen en zien’.

Praktijk: maandagmorgen en vrijdag
Prijs: € 90 per uur

Contact

telefoon: 0485-322055 / 06-54313692
website: www.degoeijenpartners.nl

Of gebruik dit formulier om Jan-Willem een bericht te sturen: