Image

Jan-Willem de Goeij

Jan-Willem de GoeijIk ben zelfstandig gevestigd psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog BIG en lichaamsgericht werkend psycholoog NIP) en werk als trainer, coach en lichaamsgericht (core-energetisch) therapeut. Mijn activiteiten vinden plaats vanuit mijn eigen bedrijf De Goeij en partners (‘Beweging van binnenuit’).

In Cordium heb ik mijn praktijk voor core-energetische therapie (individuele en relatietherapie). Het aanbod samen met Anna Schreiner (lichaamsgerichte relatietherapie en lichaamsgerichte intensive) en samen met Achiel van Tienen (core-energetische mannenworkshop) tref je op een andere pagina aan.

Ik doe dit werk uit liefde voor het leven en het vak. Het raakt mij keer op keer hoezeer het lichaam ons de weg wijst in ons leven. Ik zie het daarom als mijn opdracht en lijfspreuk de beweging van binnenuit te volgen.

Mijn activiteiten in Cordium:

– Individuele therapie
– Relatietherapie
– Workshops: Core-energetische mannenworkshop – Labyrint Lopen – Lichaamsgerichte intensive

Lees meer over Groeien naar je kern
Lees meer over Core-energetische mannenworkshops
Lees meer over Labyrint Lopen
Lees meer over Lichaamsgerichte intensive
Leer meer over Werkplaats | (on-)gewild kinderloos – Mannen & Nalatenschap

Core-energetische therapie

Als je contact maakt met wie je in de kern (‘core’ in het Engels) bent, stuit je op een laag van negativiteit. Deze is in ieders ontwikkeling ter bescherming van die kern opgeworpen. Het geen expressie geven aan die negativiteit vraagt om een voortdurend vasthouden van deze energie in het lichaam. De negativiteit materialiseert, slaat letterlijk neer in de stof en kan tot lichamelijke klachten en chronische aandoeningen leiden.

In de core-energetische therapie wordt het lichaam aangesproken te ‘spreken’ over wat het vasthoudt. De bevroren energie kan dan gaan smelten en losgelaten worden. Je hart en ziel (‘core’) kunnen dan meer van zich laten ‘horen en zien’.

Contact

Heb je een vraag voor Jan-Willem of wil je om een andere reden contact met hem opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Praktijk: maandagmorgen en vrijdag
Prijs: € 90 per uur

 
Telefoon  :   0485-322055
Mobiel  :   06-54313692
E-mail  :   mail@degoeijenpartners.nl
Website  :   www.degoeijenpartners.nl