Image

Jacqueline de Boer

jacquelinedeboerIk ben werkzaam als haptotherapeut in Cordium.  Ik heb in 2007 de opleiding tot haptotherapeut afgerond aan het ITH in berg en dal. Ik heb bewust gekozen voor een andere invulling van mijn werkzame leven nadat ik kinderen gekregen heb en een tijd in het buitenland gewoond heb. Ik heb het werken in het bedrijfsleven omgeruild voor de haptotherapie. En dat voelt voor mij nog elke dag als een hele juiste keuze. Ik ben geregistreerd haptotherapeut bij de Vereniging voor haptotherapeuten.

In de haptotherapie gaat het om contact maken met je gevoel. Dat staat centraal. In ervaringsoefeningen en doordat je aangeraakt wordt ga je meer merken hoe dingen voor je voelen. Wat vind je prettig en wat juist niet. Als je dat nog beter kunt herkennen en ook duidelijk kunt maken aan de mensen om je heen dan kan het leven er anders uit gaan zien.

Voor mij is de haptoherapie zo bijzonder omdat alles wat je van jezelf ontdekt er mag zijn. De mooie maar ook de minder mooie kanten mogen tevoorschijn komen. Dat is lang niet altijd makkelijk, maar het kan wel heel veel ruimte geven als ook de pijnlijke of minder prettig dingen er mogen zijn. Zo ontstaat er ruimte om nog meer te zijn wie je eigenlijk bent.

Op mijn website kun je verder lezen hoe de therapie precies in zijn werk gaat en bij welke klachten haptotherapie zou kunnen helpen.

Mijn activiteiten in Cordium zijn:

Advies
Consult

Contact

Heb je een vraag voor Jacqueline of wil je om een andere reden contact met haar opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Telefoon  :  024-8905805
  Mobiel  :  06-13187691
  E-mail  :  jhadeboer@glazenkamp.net.
  Website  :  www.jhadeboer.nl