Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

januari 2021

GAAT NIET DOOR | Familieopstellingen, open inschrijving

23 januari | 11:00 - 17:00
Cordium
€25 – €125

Opstellingen zijn een hulpmiddel waarmee visueel zichtbaar én ervaarbaar wordt, dat ons individuele leven en onze actuele vragen of problemen verbonden zijn met het grotere geheel.

Meer weten »

GAAT NIET DOOR | Reveal Your Shadow and shine! | Zwarte Tantra Weekend

23 januari | 13:00 - 24 januari | 18:00
Cordium
€240

Het leven is soms net een theater. Maar wat raakt jou daarin, specifiek jou? Wat triggert je passie, wat windt je op, waar verlangt jouw lustige of listige kant naar? Waarvan gaan jouw ogen glimmen? Zwarte Tantra brengt onze verduisterde schaduwkanten aan het licht. Ontdek dit verborgen potentieel.

Meer weten »

GAAT NIET DOOR | Vrouwengroep Lust in je Leven, Lust in je Lijf (start)

24 januari | 10:00 - 17:00
Cordium

We kennen het allemaal wel: Perfectionisme (maar eigenlijk onzeker), Grote controlebehoefte (maar dat is stressvol en ongezellig!), hard werken (dan hoeven we niet te voelen). Of strakke schoudertjes, maar onze buik minder strak dan we zouden willen ;-) Zo vergaat ons de lust!!!!! Wil je meer ontspannen? Tevreden zijn met jezelf en met de mensen om je heen? Een rustiger hoofd en een levendig lijf? Lust in je leven? Deze vrouwengroep is dan de plek voor jou om met jezelf aan de slag te gaan.

Meer weten »

GAAT NIET DOOR | Workshop (familie)opstellingen

30 januari | 13:00 - 18:00
Cordium, De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
€35 – €115

Iedereen maakt onderdeel uit van een groter geheel ofwel systeem. Je eigen familiesysteem is daar wel het meest besproken voorbeeld van. Opstellingen laten zien dat er een diepe verbondenheid vanuit liefde bestaat tussen familieleden, maar ook hoe juist die diepe verbondenheid voor verstoringen en verstrikkingen binnen het systeem kan zorgen. Een systeem bevat belangrijke informatie en daarbinnen is altijd sprake van een onderlinge dynamiek.

Meer weten »

februari 2021

GAAT NIET DOOR | Scholing Individueel Systemisch Werk (start)

3 februari | 10:00 - 17:00
Cordium
€775

Voor therapeuten, coaches, counsellers en supervisoren. Een cursus van vijf woensdagen , waarin de opstellingsmethode wordt ervaren en geoefend binnen individuele therapie, counseling, supervisie of coaching. De cursus is een goede introductie om qua inzicht en beleven meer thuis te raken in de systemische manier van kijken en werken, én om aspecten van opstellingen toe te kunnen gaan passen in individuele begeleiding.

Meer weten »

GAAT NIET DOOR | Tweedaagse basisworkshop sjamanisme: De reis van de Sjamaan

6 februari | 10:00 - 7 februari | 16:00
Cordium
€190

Het sjamanisme is een eeuwenoude geneeswijze die in onze heden­­daagse wereld weer volop in de belangstelling staat en omarmd wordt. Ook wij kunnen de methoden en technieken uit het sjamanisme gebruiken voor heling en welzijn, en om onze verbinding met de ons omringende natuur en kosmos weer te herstellen. In deze workshop leer je binnen een veilige setting de techniek van het sjamanistisch reizen.

Meer weten »

GAAT NIET DOOR | Sweet Ocean of Loving Touch & Tantra Massage

6 februari | 13:00 - 7 februari | 18:00
Cordium
€240

Open naar 't leven. Ontwaak de puurste geliefde in je. Geniet v/d Kundalini in je ruggengraat. Kom samen in de oceaan van levensenergie met haar zachte briesen, stromingen en onderstromen. Diepe verbinding, sensuele aanraking & Tantrische massage techniek. Weldadig voor lichaam en geest!

Meer weten »

200 Hours Fundamental Yoga Teacher Training Program

13 februari | 08:30 - 17:00
Cordium

A multidisciplinary journey into the practices of yoga. Whether you desire to teach others or simply seek a deeper connection to your practice. This training program provides internationally renowned 200 hours Yoga Alliance Certification and it has many powerful tools to inspire yourself and others. Every being has a purpose and a powerful message to share. This training encourages your unique gifts to be expressed authentically and powerfully and take you into the deep layers of yourself and spark positive transformation in your life.

Meer weten »

Workshop Stembevrijding

21 februari | 10:00 - 16:30
Cordium
€95

Bij stembevrijding zing je zonder vooropgezet plan. Er is geen ander doel dan het zingen op zich. Jouw stem laat horen wat er op dat moment bij jou van binnen leeft. Zo kun je dus ervaren dat in zenuwen, gepieker, in vreugde, woede of verdriet jouw lied zit. Dat lied wil gehoord en gedeeld worden. Dit levert een ruimte op in het zingen die zeer krachtig en bevrijdend is! We zullen tijdens de workshop-dag stap voor stap, via eenvoudige oefeningen met lijf en stem toewerken naar moeiteloos zingen. Je gaat het zingen helemaal van jou te maken, waarachtig en zonder allerlei ingewikkelde technieken. Er is trouwens geen enkele ‘zang-ervaring’ vereist.

Meer weten »

Tantra & Shibari Bondage (Intimate Play)

28 februari | 13:00 - 22:30
Cordium
€160

Shibari is een verbindende, meditatieve, erotische kunstvorm waarbinnen overgave je diepste vrijheid openbaart op het raakvlak tussen binnen en buiten. Een zorgvuldige, liefdevolle en meditatieve beleving voor gever & ontvanger waarbinnen je kleine ik verdwijnt om te versmelten in ruimte en bliss.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen