Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Yin Yoga door Lisette Verbeek (start)

3 september | 18:45 - 19:45

€12

Start: 3 september 2020 op de donderdagavonden van 18:45 – 19:45, Cordium Nijmegen.

Nieuw of kenmerkend in deze Yin lessen is dat we nieuw licht naar binnen laten schijnen. We omarmen op dit moment een grote beproeving waar we allemaal zelf soepel doorheen kunnen gaan als we dit trainen. Een fase waarin we bewust het hart leren vergroten om verbinding van ziel, lichaam en geest optimaal te activeren om via houding en ademhaling in een hogere trilling te komen en te zijn. We zijn in de 4e naar de 5edimensie en hoger….

Deze Yin Yoga richt zich op het loslaten van oude patronen zoals stress, angst, gebrek aan focus/ helderheid, gebrek aan concentratie, verlaagd immuunsysteem en aan uitputting van energie. We laten de 3e dimensie voor wat het was en zodanig dat die zichzelf van jou wil gaan loslaten, zodat jij de donkere zijde met het maanlicht via buigingen naar het licht mee kan nemen de kosmos in of zittend kan worden opgenomen door moeder aarde want die wacht als geen ander op ons. Het gaat erom, dat wanneer je qua energie in een hogere frequentie wil zijn, je ook de tijd neemt in de combinatie van meditatie, Yin en ademhalings-activatie om nieuwe staat van ZIJN kan gaan ervaren. Daar waar de liefde, rust, vrede, tijdloosheid en eenheid er gewoon zijn. Oefening baat kunst en jij bepaalt de mate van versterking voor jezelf, ook voor thuisbeoefening en voor als jou, de beste ervaring.

Ik voel verlangen in 5d, jullie ook, dan neem ik je mee in mijn reis?

We kunnen per houding 2 – 8 min. verblijven. Het mooie is ook nog, het is geschikt voor iedere leeftijd. Belangrijk is ook om te leren, dat we wel grenzen opzoeken, echter je gaat niet verder dan de grens. Er is indien nodig ook tijd voor gepaste aandacht voor een ieder zodra je een seintje aangeeft. Ieder lichaam is anders gebouwd en kent zijn eigen beperkingen. Vandaar ik kies voor persoonlijke aandacht in een kleinere groepszetting. Max. 9 Yinners per les, vol is vol!

Altijd per de groepsapp laat je mij minimaal vóór 10u AM weten als je niet aanwezig bent!

Bij vraag of aanmelding? Mail me dan op: info@wellnessmalden.nl

Je betaalt voor een 10-lessen systeem €120,- via bankoverboeking. Binnen de 10 lessen zijn max. 2 afzeggingen aanvaardbaar per kaart die schuifbaar zijn. Continuïteit in de deelname van 10 lessen geeft waarde aan gezonde waardering voor jezelf en de groep.

Gegevens

Datum:
3 september
Tijd:
18:45 - 19:45
Kosten:
€12

Locatie

Cordium