Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Stembevrijding

21 februari | 10:00 - 16:30

€95

Door Agnes Bergmeijer

Zing dan en trek de hemel open, ach waarom niet
Zing dan bezadigd of bezopen, maar zing een lied

Ivo de Wijs

‘De hemel’ van de lente ‘opentrekken’ met alles wat je in je hebt! Ja, waarom niet?

Zin om je stem eens te laten horen, al durf je niet meteen? Altijd al eens je stem willen onderzoeken en de ruimte willen ervaren die je zingend kunt innemen?

Op zaterdag 21 februari geef ik een workshop Stembevrijding. We gaan zingen op een manier die op dat moment voor jou precies passend is. Je stem bevrijden en ruimte geven aan klank en muziek die eruit wil.

We staan stil bij hoe spannend het kan zijn om jezelf te laten horen.  Je kunt gaan ervaren dat die spanning niet weg hoeft om te kunnen zingen. Sterker nog: precies in die spanning zit op dat moment je lied! En dat geldt ook voor andere emoties waarvan je in eerste instantie zou denken dat ze niet zo wenselijk of bruikbaar zijn.

Bij stembevrijding zing je zonder vooropgezet plan. Er is geen ander doel dan het zingen op zich. Jouw stem laat horen wat er op dat moment bij jou van binnen leeft. Zo kun je dus ervaren dat in zenuwen, gepieker, in vreugde, woede of verdriet, muziek zit. Die muziek, jouw lied, wil gehoord en gedeeld worden. Dit levert een ruimte op in het zingen die zeer krachtig en bevrijdend is!

We zullen tijdens de workshop-dag stap voor stap, via eenvoudige oefeningen met lijf en stem toewerken naar moeiteloos zingen. Je gaat het zingen helemaal van jou te maken, waarachtig en zonder allerlei ingewikkelde technieken. We zullen ook samen mantra’s zingen. En er is in de middag begeleiding op de piano van Anne Brattinga.

Er is trouwens geen enkele ‘zang-ervaring’ vereist.

De workshop zal op 21 februari plaatsvinden in Nijmegen in Cordium, van 10:00 uur tot 16:30, in een grote, goed geventileerde, ruimte, waar we ons corona-proof aan de r.i.v.m-maatregelen kunnen houden.

Maximaal aantal deelnemers: 8 pers

De kosten zijn 95,- euro p/p

Het lijkt mij zeer vreugdevol om jou (zingend) te ontmoeten op deze dag! Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: agnesbergmeijer@gmail.com

Mocht je wel benieuwd zijn, maar graag nog wat meer weten, neem dan ook gerust contact op 0628056254 of naar mijn site gaan voor meer info over mij en mijn werk: www.agnesbergmeijer.nl

 

 

Gegevens

Datum:
21 februari
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€95
Website:
www.agnesbergmeijer.nl

Locatie

Cordium