Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tantra Weekend koppels | Sweet Ocean of Loving Touch & Tantra Massage (2 delen)

4 juli | 13:00 - 5 juli | 18:00

€230

(met 1,5 m afstand)

Open je vol naar ‘t leven. Ontwaak de Tantrische geliefde in je. Geniet van de Kundalini in je ruggengraat. Kom samen in de oceaan van levensenergie met haar zachte briesen, stromingen en onderstromen. Diepe verbinding, sensuele aanraking & massage. Weldadig voor lichaam en geest! * Er zijn 2 delen

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij je/ jullie deelname definitief kunnen maken. *Zolang als Corona in het spel is berekenen wij geen annuleringskosten. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

PRIJS € 230 | Early bird 1 mnd € 215 | Ex-jaartr € 210 | Overnachten mogelijk € 15

Alle prijzen p.pers. inclusief flesje Sabai massageolie, heerlijk diner, ontbijt, lunch plus lekkers & drinken.

VOOR Dit keer helaas alleen voor koppels. Aangepast programma. Maximaal 10 stellen. Met eigen partner op jullie eigen plek met 1,5 m afstand tussen jullie en de andere koppels. Diepgaand programma voor hen die werkzaam zijn in dit veld en  door de laagdrempelige opbouw ook zeer goed toegankelijk wanneer je nog onervaren bent met Tantra of Tantra massage. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

WAAR De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route, parkeren & verblijf.

TRAININGSTIJDEN Zaterdag 13:00* t/m 22:30 en zondag 9:30 t/m 18:00.

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en contante betaling aan de kassa.

Er is daar geen pin. Ontvangst met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt.

Slapen kan bij ons of elders, dan graag ochtends 9:30 terug voor gezamenlijke start & ontbijt.

MATE VAN INTIMITEIT Witte Tantra cursus weekend. Geen seksuele vereniging. Wel sensueel, afgestemd genietend, openend, erotisch en verfijnd. Met ruimte om te onderzoeken en te ontdekken. Verdieping van de intimiteitsbeleving en het lichamelijk bewustzijn, tantrische meditatie, geïntegreerde aanraking, diepgaande massages en heerlijk tijdloze flow met passie en ziel.

Sommige programmaonderdelen zijn ontkleed. Dit is fijn bij aanraking en massage. Tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot. Dat is de kern waar het bij de traditionele Tantra van Body2chill® over gaat: deze innerlijke balans, innerlijke vrede (tevredenheid) en afstemming tussen jouw lichaam & geest.

Wanneer je dat prettig vindt kan je een slip/ lingerie aanhouden. Er is een rustige opbouw waarbij niets moet, anders dan dicht en bij jezelf aanwezig blijven vanuit de verbinding met je hart, jouw lijf, jouw verlangens en je authenticiteit. Ruime aandacht voor de kwaliteit van aanraking, afgestemde verbinding, commitment, flow en het uitspreken van wensen.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® (Ned) & Natasha (Spain)

TAAL Dutch & English. Nederlands & Engels.

Per persoon: Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, lingerie, eigen overtrekhoeslaken voor matras (2 m x 80 cm of groter), flesje water, 1 badlaken én 1 kleinere handdoek, omslagdoek en (fleece)dekentje, tissues en als je dat hebt hygiënische handgel. Eventueel iets symbolisch wat je mooi/ prettig vindt om jullie eigen plek mee te creëren.

Indien je blijft slapen: toiletartikelen, slaapzak of dekbed en kussensloop

* 1 Flesje heerlijke Sabai massage olie per stel is inclusief. Meer kost €7 per flesje.

  • SWEET OCEAN OF LOVING TOUCH
  • WELDADIG, SENSUEEL & FULL OF BLISS
  • Er zijn 2 delen. Beide trainingen vormen een verdieping van elkaar en zijn ook los te volgen.

Locatie

Cordium

Organisator

Boeddhistische stichting Body2chill®
Telefoon:
(06) 45 62 40 65
E-mail:
post@body2chill.nl
Website:
www.body2chill.nl