Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tantra & Shibari Bondage (Intimate Play)

29 november | 13:00 - 23:00

€140

Stellen & Individueel

Shibari is een verbindende, meditatieve, erotische kunstvorm waarbinnen overgave je diepste vrijheid openbaart op het raakvlak tussen binnen en buiten. Een zorgvuldige, liefdevolle en meditatieve beleving voor gever & ontvanger waarbinnen je kleine ik verdwijnt om te versmelten in ruimte en bliss.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij je/ jullie deelname definitief kunnen maken. *Zolang als Corona in het spel is berekenen wij geen annuleringskosten. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

PRIJS Normaal € 140 | Early bird 30 dagen € 130 | Na Tantra jaartraining € 120

Alle prijzen zijn per persoon inclusief gebruik touw, dinerbuffet, thee & extra’s in Cordium.

*Wanneer je deze Tantra workshop boekt in combinatie met een Zwarte Tantra retreat dan ontvang je daarop €20 extra korting!

TIJD 13:00* – 22:30. Vrijblijvend erna nog wat drinken in de buurtkroeg.

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en contante betaling aan de kassa. Er is daar geen pin. 

Het avondprogramma kan eventueel een half uur uitlopen.

WAAR De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route, parkeren & verblijf.

VOOR Liefdeskoppels, gelegenheidsstellen en singles die op het intimiteitsvlak én op het erotische gebied verbinding, verdieping, inspiratie of verbreding zoeken. Voor hen die binnen een veilige omgeving in liefde en waarheid willen samenzijn. Warm en helder met de open mogelijkheid tot onderzoek binnen de geborgenheid van elkaar en de groep. Uitdagend en avontuurlijk vanuit een veilige bedding waarbij niets moet. Je hebt de mogelijkheid om jezelf in beide rollen te ervaren.Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Toegankelijk ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill®. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

MATE VAN INTIMITEIT Onze Zwarte Tantra cursussen staan voor verdieping van intimiteit, sexuele heelheid en hartsverbinding op een diep energetisch niveau in contact met je hele wezen en elkaar. We gaan deze Tantra cursus vooral diep in op het Tantrische verbindende, meditatieve en psychisch interessante aspect van Shibari.

Erotisch, verruimend, afgestemd, verassend opwekkend, slow en verbindend. Geen seksuele gemeenschap. Deze Tantra workshop is ontkleed met een slipje aan (*kan e.v.t. uit met inachtneming van de kaders van de hygiene). Tussendoor draag je dan een omslagdoek. Het tevoren maken van duidelijke afspraken/ consent/ kaders maakt onlosmakelijk onderdeel uit van dit spel van vertrouwen. Daarbij kan altijd worden bijgestuurd, of aan de rem worden getrokken, door de ontvanger of worden nagecheckt door de gever. Hiertoe geven wij vooraf instructies, technische handreikingen en spelregels mee. Onze duidelijke kaders bieden veiligheid en ruimte voor spel, techniek, overgave en groei in beide rollen.

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® met Anita en Mieke | Support: Marius.

DIT HEB JE NODIG Per pers. Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je mooi voelt, flesje water, wollen of fleece)dekentje, handdoek, omslagdoek, groot laken of doek om je eigen toegewijde plek te creëren, papieren tissues, douchegel/ scrub om mee te douchen.

Tip: Dameslingerie kan je op genoeg plaatsen kopen. Herenlingerie is soms moeilijker te vinden. Zij kunnen bijvoorbeeld hier terecht en hier voor stoere wikkelbroeken.

Wist je: Dat ons Shibari bondagetouw met zorg en aandacht gemaakt is. Het meeste handgeverfd met natuurkleuren en gemaakt van hennep. Deze mooie voedende energie voel je zeker terug als een zuivere natuurlijke energetische beleving voor je huid en geest!

Locatie

Cordium

Organisator

Boeddhistische stichting Body2chill®
Telefoon:
(06) 45 62 40 65
E-mail:
post@body2chill.nl
Website:
www.body2chill.nl