Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tantra Belevingsdag | Singles with Love | Witte Tantra Workshop

15 september 2019 | 13:00 - 18:30

€75

Door Body2chill®

Let op: deze keer niet in Cordium maar bij ‘Piramide aan de Waal’. 

Een dag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jou kan betekenen. Je kunt deze belevingsdagen op verschillende manieren gebruiken: om kennis te maken met Tantra, om diepgaand te genieten van warmte en geïntegreerde aanraking en anderen te ontmoeten die ook vanuit diepgang in het leven staan.

PRIJS € 75 | Early bird 1 mnd € 65

Prijs per persoon: inclusief lunch met soep, drinken & sweet retreat. *Wanneer je bij deze training ook een weekendtraining boekt dan krijg je daarop een korting van € 25. Maximaal geldig tot 1 dag na de training.

Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

TRAININGSTIJDEN 13:00* t/m 18:30.

*Wees 15 min eerder voor omkleden & contante betaling a/d kassa. Er is daar geen pin.

Na afloop is er een mogelijkheid om contactgegevens uit te wisselen. Ook kan je nadien nog gezellig mee naar Zijdewinde om samen te eten. Waaldijk 28 in Bemmel. Op eigen kosten.

WAAR, PARKEREN & OV: ‘Piramide aan de Waal’.

Net achter Nijmegen in Gendt (Gelderland): Munnikhofsestraat 28 | body2

Prachtige locatie midden in de natuur, langs de dijk in een glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok. Er is genoeg gratis parkeerruimte bij het centrum.

Let op wanneer je met het openbaar vervoer vanuit Arnhem komt, stap dan uit bij de Molenstraat in Gendt (dus niet uitstappen bij de Molenstraat in Angeren).

VOOR Individuele deelnemers. Geen Tantra ervaring nodig. Lichaamsbewustzijn, open houding en echtheid zijn belangrijker. Aantal deelnemers is minimaal 10, maximaal ongeveer 20. Deze dag kan snel vol zitten. Schrijf je ruim tevoren in. Wij willen op ieder kunnen bouwen. Bij boeking ga je een overeenkomst aan. Annuleer dus alleen indien het niet anders kan. Wij en de andere deelnemers rekenen op jouw komst en een mooie m/vr verhouding.

Note: Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent neem dan contact op want dan past de Tantra zoals wij dat bieden wellicht niet bij je.

MATE INTIMITEIT Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

TANTRA TRAINERS Han & Marita van Body2chill®

BENODIGDHEDEN Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je fijn voelt en makkelijk kan bewegen, trui, flesje water. Bij kans op bui e.v.t. regenjas/ paraplu.

BOEKING & INFO

Bij ons gaat alles telefonisch. Helder, persoonlijk & afgestemd!

Body2chill® kantoortijden:

Maandag t/m zaterdag 10:00 – 20:00

Tel +31(0)628038175  |  Krijg je onze voicemail, spreek gerust in. Wij bellen spoedig terug.

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
13:00 - 18:30
Kosten:
€75

Locatie

 Piramide aan de Waal
Munnikhofsestraat 28
Gendt, 6691 HH

Organisator

Boeddhistische stichting Body2chill®
Telefoon:
Boeking/info (06) 45 62 40 65 (boekingen alleen telefonisch)
E-mail:
post@body2chill.nl
Website:
www.body2chill.nl