Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Stilte: Hoe wordt het stil in mij…

27 oktober 2019 | 13:30 - 17:00

€35

Door Daniëlle de Moor

“In de Stilte van ons hart ontmoeten we elkaar”..

Hoe vind ik Stilte in mijzelf..

Deze nationale dag van Stilte geeft een enorme inspiratie om in verbinding met onszelf en elkaar Stilte te ervaren, en samen te Zijn in Stilte..

Stilte is onontbeerlijk voor verbinding met jezelf. Afstemming op jezelf, op je eigen Stilte binnenin, kan overstemd worden door toenemend lawaai van buiten. Zodat je je Stilte verliest. Ruis van “binnen” maakt innerlijke Stilte ook minder voelbaar. Onze wereld kent weinig stilte. Afstemming op (innerlijke) Stilte krijgt weinig aandacht. Voortdurend naar buiten gericht zijn met te weinig momenten van Stilte veroorzaakt vaak een disbalans. Met gevolgen voor onze gezondheid.

Te midden van het lawaai kunnen we het als een uitdaging zien de Stilte binnen in onszelf te versterken.

De weg van de STEM is een weg naar Stilte. Door vrijmaken van je stem kom je in contact met jezelf. En uiteindelijk met Stilte.

Na 37 jaar ervaring als stemspecialist raak ik nog steeds ontroerd als mijn deelnemers verstillen.. hun eigen stem vinden.. en daardoor hun innerlijke Stilte..  Daar wil ik graag ruimte voor bieden op 27 oktober. Wil je ervaren hoe je via je stem Stilte kunt ervaren? Hoe je je hart kunt openen en verbonden kunt zijn met anderen? Je bent welkom 27 oktober 13.30 – 17.00 uur in Nijmegen. Een liefdevol moment met mensen die Stilte willen ervaren..

Aanmelden voor 15 oktober per mail, nadere info wordt dan toegestuurd.
Kosten € 35.

Danielle de Moor
stemvormingdemoor@gmail.com
www.cordium.nl

Gegevens

Datum:
27 oktober 2019
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€35

Organisator

Daniëlle de Moor
Telefoon:
06- 22 43 76 02
E-mail:
stemvormingdemoor@gmail.com