Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rode Tantra voor Stellen | Tweeluik | De ontembare Kracht van de Liefde

20 juni | 13:00 - 22:30

€235

Twee zaterdagen: 20 jun + 04 juli 2020

De verbindende kracht van seksualiteit als spirituele Tantra beoefening is groot: het opent, heelt kwetsuren, versmelt onze verschillen, biedt rust en geeft je orgastische beleving vleugels. Deze cursus bevat een ritueel dat onze krachten samenbrengt als nooit tevoren. Bevrijdend & zinnenprikkelend!

BODY2CHILL.NL

Boeking/info (06) 45 62 40 65

 

PRIJS Normaal € 235 | Early bird 30 dagen € 220 | Na Tantra jaartraining € 210

Prijs per persoon voor 20 jun + 04 juli. Inclusief 2x dinerbuffet, thee & extra’s in Cordium.

TIJD Twee dagen van 13:00* – 22:30. Vrijblijvend erna nog wat drinken in de buurtkroeg.

*Wees 15 min eerder voor omkleden & contante betaling a/d kassa. Er is daar geen pin.

Deze training vormt een geheel. Je kunt niet één van beide dagen los volgen.

WAAR De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route, parkeren & verblijf.

VOOR Liefdeskoppels en gelegenheidsstellen die op het intimiteitsvlak én op het erotische gebied verbinding, verdieping, inspiratie of verbreding zoeken. Voor hen die binnen een veilige omgeving in liefde en waarheid willen samenzijn. Warm en helder, met mogelijkheid tot onderzoek binnen de geborgenheid van een groep.

Uitdagend en avontuurlijk vanuit een veilige bedding waarbij niets moet. Ieders relatie staat centraal en de intiemste oefeningen doe je met je eigen partner op jullie eigen plek.

MATE VAN INTIMITEIT Onze Rode Tantra cursussen staan voor verdieping van intimiteit, sexuele heelheid en hartsverbinding op een diep energetisch niveau en in contact met jouw gehele wezen en elkaar. Deze Tantra cursus zet niet aan tot primair slechts sexueel gerichte handelingen en er heeft ook geen seksuele uitwisseling plaats met anderen. Ons aanbod is erop gericht om dat wat jullie ontdekken en raakt thuis, in de eigen privésfeer, sexueel verder te integreren. Aan het einde van elk gezamenlijk groepsblok bieden wij, ook tijdens de cursus, ruime tijd om intens samen te zijn met je partner op jullie eigen toegewijde privé plek om warm na te genieten of om te oefenen en te spelen met wat jullie heeft verrijkt.

  • Tijdens Rode Tantra 2-luiken komen ook relationele aspecten aan bod als: relatiedynamiek, relatieversterking en verbreding. Sensueel, verbindend, verruimend, speels, soms broeierig erotisch, soms ook confronterend, uiteindelijk diep vervullend.

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han en Marita van Body2chill® | Support: Jan & Harriet.

DIT HEB JE NODIG Per pers. Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, handdoek + groot badlaken, omslagdoek, laken/ deken of wat nodig is om jullie toegewijde prive plek te creëren/ af te dekken wanneer je massageolie wilt gebruiken.

*Deze kan je zelf meenemen of ter plekke in Cordium aanschaffen voor €7 per flesje.

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
13:00 - 22:30
Kosten:
€235

Locatie

Cordium

Organisator

Boeddhistische stichting Body2chill®
Telefoon:
Boeking/info (06) 45 62 40 65 (boekingen alleen telefonisch)
E-mail:
post@body2chill.nl
Website:
www.body2chill.nl