Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rode Tantra voor Stellen | 2-Luik | Liefde & Beminnen als Levenskunst

3 november 2019 | 13:00 - 22:30

€235

Twee zondagen: 03 + 17 nov 2019

Tantra maakt bewust dat je niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat zien hoe jij ieder moment jouw muziek daaraan mag toevoegen om meegevoerd te worden op haar ultieme flow van passie & waarachtigheid.

Door Body2chill

Boeking 06-28038175

WORKSHOP PRIJS Normaal € 235 | Early bird 30 dagen € 220 | Na Tantra jaartraining € 210
Prijs per persoon voor 03 + 17 nov. Inclusief 2 dagen dinerbuffet, thee & extra’s in Cordium.

TIJD Twee dagen van 13:00* – 22:30. Vrijblijvend erna nog wat drinken in de buurtkroeg.
*Wees 15 min eerder voor omkleden & contante betaling a/d kassa. Er is daar geen pin.
Deze training vormt een geheel. Je kunt niet één van beide dagen los volgen.

WAAR De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route, parkeren & verblijf.

VOOR Liefdeskoppels en gelegenheidsstellen die op het intimiteitsvlak én op het erotische gebied verbinding, verdieping, inspiratie of verbreding zoeken. Voor hen die binnen een veilige omgeving in liefde en waarheid willen samenzijn. Warm en helder, met mogelijkheid tot onderzoek binnen de geborgenheid van een groep.
Uitdagend en avontuurlijk vanuit een veilige bedding waarbij niets moet. Ieders relatie staat centraal en de intiemste oefeningen doe je met je eigen partner op jullie eigen plek.

MATE VAN INTIMITEIT Onze Rode Tantra cursussen staan voor verdieping van intimiteit, sexuele heelheid en hartsverbinding op een diep energetisch niveau en in contact met jouw gehele wezen en elkaar. Deze Tantra cursus zet niet aan tot primair slechts sexueel gerichte handelingen en er heeft ook geen seksuele uitwisseling plaats met anderen. Ons aanbod is erop gericht om dat wat jullie ontdekken en raakt, thuis in de eigen privésfeer, sexueel verder te integreren. Aan het einde van elk gezamenlijk groepsblok bieden wij, ook tijdens de cursus, ruime tijd om intens samen te zijn met je partner op jullie eigen toegewijde privé plek om warm na te genieten of om te oefenen en te spelen met wat jullie heeft verrijkt.
Tijdens Rode Tantra 2-luiken komen ook relationele aspecten aan bod als: relatiedynamiek, relatieversterking en verbreding. Sensueel, verbindend, verruimend, speels, soms broeierig erotisch, soms ook confronterend, uiteindelijk diep vervullend.

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han & Marita | Support: Jan & Harriet.

DIT HEB JE NODIG Per pers. Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, handdoek + groot badlaken, omslagdoek, laken/ deken of wat nodig is om jullie toegewijde prive plek te creëren/ af te dekken wanneer je massageolie wilt gebruiken.
*Deze kan je zelf meenemen of ter plekke in Cordium aanschaffen voor €7 per flesje.

 

Gegevens

Datum:
3 november 2019
Tijd:
13:00 - 22:30
Kosten:
€235

Locatie

Cordium

Organisator

Boeddhistische stichting Body2chill®
Telefoon:
(06) 45 62 40 65
E-mail:
post@body2chill.nl
Website:
www.body2chill.nl