Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Explore your orgasmic body! – Erotische Tantra massage & Dal- & Vallei orgasme | Rode Tantra

16 december 2018 | 13:00 - 18:00

€100

EROTISCHE MASSAGE WORKSHOP – HET DAL ORGASME & HET VALLEI ORGASME

Verken jullie orgastische lichaam. Vandaag het Vallei orgasme & Dal orgasme. Er hing voorheen taboe en mysterie rondom het orgasme. Tegelijk is dit waarschijnlijk het fijnste, meest spannende, regulerende en bevrijdende gevoel dat je kent. Er is veel te doen rondom dit zo heimelijk gewaardeerde fenomeen. Onderzoek en speel er vrij mee tijdens deze erotische massage workshop! Van de oude Taoïstische geheimen van de Tao of sex, zoals het vallei orgasme voor een energiek leven, tot de Tibetaanse technieken van ademhalingsversmelting voor het dal orgasme waarbij je samen met je partner je orgastisch samenzijn, wervel voor wervel, tot kosmische hoogte kan brengen!

-Een ‘juist’ of ‘verantwoord’ orgasme bestaat gelukkig niet-

En.. het is altijd anders, ook wanneer je tot nu toe gemakkelijk of misschien wel juist moeilijk een orgasme ervaart. Tantra yoga biedt met haar kennis van het lichaam, energiestroming en intimiteitsopbouw vele handvatten om samen met je partner jullie orgastische lichamen bewust en aandachtig verder te verkennen en jullie te laten verrassen.

 

 HEERLIJK, ONTSPANNEND, REGULEREND & BEVRIJDEND…

Orgastische Tantra yoga is een wijze om met jezelf en met je partner tot diepe verbinding en verfijnde afstemming te komen. Vervullend, energiek, emotie regulerend en bevrijdend. Orgastische Tantra yoga werkt met stimulerende en gerichte intieme massage, adem- en energie oefeningen, uitleg van orgastische- en energetisch verbindende technieken. Deze verfijnde dag helpt jullie diep in je lijf en verbreedt je vermogen om lichamelijke, orgastische sensaties te voelen en te delen. Met eigen partner op jullie eigen plek. Geen seksuele uitwisseling met andere stellen.

 RODE TANTRA MASSAGE

Rode Tantra staat voor spirituele- en seksuele verdieping. Je kunt samen met je eigen partner, binnen het afgegrensde kader van de oefening, tot seksuele vereniging of directe stimulering komen. Niets moet. Je gaat spelenderwijs samen op onderzoek. Je kunt zelf kijken hoever je wilt gaan en wat voor jullie op dat moment past. Tijdens intiemere massages kun je een omslagdoek gebruiken om je wat te bedekken wanneer dat prettig voor je voelt.

Door Body2chill®
Boekingen alleen telefonisch: +31(0)628038175

Gegevens

Datum:
16 december 2018
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€100
Website:
https://www.body2chill.nl/agenda/het-vallei-orgasme/

Locatie

Cordium

Organisator

Boeddhistische stichting Body2chill®
Telefoon:
(06) 45 62 40 65
E-mail:
post@body2chill.nl
Website:
www.body2chill.nl