Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Erotic night of higher love | Witte Tantra

30 juni 2018 | 19:30 - 1 juli 2018 | 13:00

Witte Tantra training exclusief voor stellen

zat avond 30 juni + zon ochtend  1 juli 2018 | zat 19:30 – zon 13:00 | Overnachten mogelijk | Door Body2chill | Boekingen telefonisch: +31(0)628038175 | +31(0)645624065

meer info: https://www.body2chill.nl/erotisch-uitgaan-tantra/

Wie ben jij achter het masker?
Wanneer jij helemaal jezelf zou zijn? Ben je er dan nog?
Zouden jullie er beide dan nog zijn?

Zet jezelf in beweging. Spreid samen je vleugels. Open al je zintuigen.
Leef, speel, dans, wees verleidelijk of afwijzend, jaloers, bang, behoedzaam of verlangend maar laat zien wie jij bent. Voor- en achter je masker!
Durf ja en durf nee te zeggen, want niets moet.

Laat je verrassen. Verrijk je relatie van binnen en van buiten.
Blijf in verbinding en ontdek het geheim van een veilig verbonden, intieme, spannende én voedende relatie.

Bij aankomst een glas bubbels.

THE NIGHT OF HIGER LOVE

Welkom bij deze zeer speciale training voor liefdeskoppels. The Night of Higher Love is een vast concept voor een onvergetelijke avond! Dan weer spannend en ondeugend achter je Venetiaanse masker, dan weer met open vizier samen drijvend voorbij tijd en ruimte in overgave en flow. Mysterieus en grensverleggend. Niet té braaf, ook niet te ‘swingend’. Met ruimte voor procesverwerking en inzicht, om elk avontuur binnen jullie relatie te integreren. Niets moet en veiligheid, verbinding en jullie samenzijn te midden van andere stellen staan centraal.

TANTRA | DE LEVENSKUNST OM SAMEN TE BLIJVEN

Body2chill® biedt een warme omgeving met respect voor grenzen en duidelijke spelregels. Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van ontplooiings-processen binnen relaties. Wij houden geen pleidooi voor open of gesloten relaties. Het leven is ook niet open of gesloten en ieder moment is anders voor jezelf en tussen jullie beide. Tantra is de levenskunst om samen te blijven met wat er is.

PROGRAMMA

Een magisch programma dat tevens ruimte biedt aan relatieverdieping, verbreding en spel. Binnen een veilige omgeving en jullie eigen grenzen. Met onder meer een meer-handen-massage, Love lounge met Island of love & naughtiness, Slangenkuil en Tantric Dance. Laat jullie verrassen op weg naar higher love & bliss! Niets moet.
Onderliggend: lichaamsbewustwording en geïntegreerd handelen, omgaan met vrijheid, oude pijn, bindings- en verlatingsangst, Tantra en de kunst van flow. Tijdens het eerste deel draag je een Venetiaans masker. Deze kies je bij ons uit.

SPELREGELS

Witte Tantra met een ondeugend randje. Geen seksuele vereniging. Het accent ligt op afstemming, erotiek en flow | Jullie relatie staat centraal | Dresscode lingerie. Je bent wel vrij om wat uit te trekken wanneer je dat later fijn vindt bij massage of aanraking, maar niets moet | Respect voor grenzen verbaal of non-verbaal | Kussen is toegestaan, in afstemming wanneer dit voor beide goed voelt | Je staat open voor begeleiding bij processen welke je samen of alleen kan tegenkomen.

‘In the end it’s all about the courage to fully say yes to life & love before you die’.

HET KLOOSTER IN?

Stel dat je partner er niet was geweest, was jij dan in het klooster beland? Wij zijn kuddedieren. Wij kunnen aantrekkingskracht naar meerdere mensen ervaren. Dat had je vast al ontdekt. Het enige wat onze natuurlijke flow en diepere gevoelens voor anderen in de weg staat, is wellicht onze angst om te verliezen. Maar bang de ander kwijt te raken, raken we onszelf kwijt. En daarmee elkaar. Kan het anders?

SAMEN OP AVONTUUR

Misschien kom je in jullie onderzoek en oriëntatie bij een parenclub uit of bij een erotische danceparty. Er is niets mis mee om dat eens uit te proberen. Je zult hier waarschijnlijk echter niet de diepere vervulling, hartsverbinding en rust voor intergratie van processen ervaren welke jullie misschien zoeken.

DE DIEPTE IN

Intimiteit met anderen zonder diepere verbinding en integratie van jullie liefdesband zal op den duur hol voelen. Juist de primaire verbinding, het behouden van hartscontact binnen jullie relatie, de communicatie samen en het ervaren van ieders mogelijkheden staan bij ons centraal en boven elk avontuur. Wij hebben de ervaring om partners bij deze groeiprocessen te begeleiden.

Gegevens

Begin:
30 juni 2018 | 19:30
Einde:
1 juli 2018 | 13:00
Website:
https://www.body2chill.nl/erotisch-uitgaan-tantra/

Locatie

Cordium

Organisator

Boeddhistische stichting Body2chill®
Telefoon:
(06) 45 62 40 65
E-mail:
post@body2chill.nl
Website:
www.body2chill.nl