Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Core Energetica Introductieworkshop | Zeg ja tegen contact

1 november 2019 | 10:00 - 17:00

€70

In onze geschiedenis hebben we allemaal onze patronen ontwikkeld om contact uit de weg te gaan. Waarom? Omdat we ooit hierin zijn teleurgesteld.  We kregen niet de aandacht die we nodig hadden. Of we zijn verraden, of afgewezen. Dan kun je maar beter besluiten om het risico uit de weg te gaan, toch? “Nee hoor, ik heb niemand nodig.” Of: “Nee hoor, ik ben beter dan jij.” Zelfs: “Nee hoor, ik ben minder dan jij” is een manier om contact uit de weg te gaan.

Als je dit maar lang genoeg zo doet, ga je het geloven en raak je steeds meer weg van je verlangen naar contact. Je verliest uiteindelijk ook het contact met jezelf. Jammer, vinden wij! Er is zoveel meer mogelijk in het leven als je het risico weer aangaat, zoveel rijkdom als je je kwetsbaar opstelt naar jezelf én de ander!

Met deze workshop ga je onderzoeken wat jouw manieren zijn om contact af te weren. Welke teleurstellingen heb jij opgelopen? Je zet stappen in het onder ogen zien van oud zeer, zodat je weer vrijer contact kunt aangaan.

Klik hier voor de flyer in pdf.

Gegevens

Datum:
1 november 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€70

Locatie

Cordium

Organisator

NICE – Netherlands Institute of Core Energetics
E-mail:
info@coreenergetica.nl
Website:
www.coreenergetics.nl