Image

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bodywork 6 keer op vrijdag (start)

10 mei 2019 | 17:00 - 18:00

€60

Wat is het?

Bodywork haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam. Dit bereiken we door beweging, ademhaling en interactie met elkaar. Iedere bijeenkomst werken we aan de hand van een ander thema.

Wat levert het je op?

Na een uur bodywork zul je je veel meer aanwezig voelen. Ruimer in je lijf, meer verbonden met jezelf en met de mensen om je heen. Beter afgestemd op je eigen lijf en/in al z’n energie.

Wanneer?

Ieder kwartaal bieden we een nieuwe cyclus aan van acht tot twaalf bijeenkomsten. Daarbij is de eerste bijeenkomst telkens gratis en volledig vrijblijvend. Vanaf de tweede bijeenkomst leg je je vast voor de hele cyclus zodat we met een vaste en vertrouwde groep door kunnen gaan. Minimale groepsgrootte 6 personen, maximaal 20 personen.

Vrijdag 17.00 – 18.00 uur
10, 24 mei, 14, 21 & 28 juni & 5 juli 2019. Kosten: 60€

Voor wie?

Voor iedereen die in zijn/haar lijf wil landen. Voor wie nieuwsgierig is hoe je dat kunt bereiken op een onderzoekende en speelse manier. Conditie of lenigheid zijn hierbij niet van belang.

Wie zijn wij? Wij zijn Lea Hütter-Quaas en Amber Vrancken, enthousiaste beoefenaars en Core Energetics Therapeuten i.o. Met veel plezier geven we ieder individuele therapie en daarnaast deze bodywork groepen en andere workshops.

Heb je interesse of vragen, stuur ons een mailtje via:

info@terracotta-nijmegen.com of avrancken@hotmail.com

Klik hier voor de flyer in pdf.

 

Gegevens

Datum:
10 mei 2019
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
€60

Locatie

Cordium

Organisatoren

Amber Vrancken
Lea Hütter-Quaas