Image

Erika Brinkman

Erika Brinkman (1967) is sinds 2003 gevestigd als zelfstandig loopbaan- en levenscoach. Ruim 20 jaar begeleid ik mensen individueel en in groepen bij vragen rondom werk en leven. Ik werk ervaringsgericht met humor, in openheid en respect.

Mijn zoektocht naar zinvol werk en leven heeft mij geïnspireerd anderen te begeleiden in hun proces.

In mijn visie gaan werk en leven hand in hand. Bewuste, positieve keuzes maak je door zowel je gevoel als je verstand te laten spreken. Zelfinzicht is de basis om zelf sturing te geven aan wat jij wilt en verlangt in werk en leven. Ik zie het als mijn missie om mensen te verbinden met hun passie en eigen(wijs)heid.

Coaching

Coaching heeft tot doel om prettiger te gaan functioneren in werk en/of leven.
Als je vast loopt, keuzes moet maken of uit balans bent, kan het zinnig zijn om ondersteuning in te schakelen. Door even stil te staan en de verbinding met jezelf te herstellen ben je in staat om nieuwe wegen in te slaan. Ik functioneer hierbij als spiegel, klankbord en verbinder.

Coaching kan ingezet worden bij:
• Functioneringsproblemen in werk of leven;
• Stress, vermoeidheid, ziekte of burn-out (vitaliteitscoaching)
• Veranderingsprocessen;
• Communicatieproblemen of conflicten;
• Persoonlijke ontwikkeling.

Loopbaanbegeleiding

Bij vragen rondom werk. Ik verzorg zowel individuele als groepstrajecten. Dit kan zijn begeleiding in werk (loopbaanonderzoek/loopbaancoaching), begeleiding naar ander werk (outplacement) of begeleiding vanuit ziekte of werkloosheid (reïntegratie, vitaliteitscoaching). Flexibele trajecten op maat met een heldere doelstelling.

Voor groepscoaching, wandelcoaching, workshops, loopbaantraining en verdiepingsjaar in de Poort te Groesbeek check mijn website.

Contact

Telefoon : 024 -3739638
Mobiel : 06 – 42097820
E-mail : brinkman.erika@gmail.com
Website : www.brinkman-coaching.com

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om contact op te nemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht