Image

Elwira Rzewnicka, Kundalini Yoga

Elwira Rzewnicka“Kundalini Yoga is uncoiling yourself to find your potential and your vitality and to reach for your virtues.  There is nothing from outside. Try to understand that. All is in you. You are the storehouse of your totality.”

Yogi Bhajan

Mijn naam is Elwira Rzewnicka, ik ben KRI-gediplomeerd Kundalini yoga-docent. In 2010  kwam ik met Kundalini yoga in aanraking en wist ik direct dat ik dit pad verder wilde volgen. Ik volgde de opleiding tot Kundalini yogadocent bij  de Golden Link in Amsterdam en kreeg hier les van met name Sat Atma. Daarna heb ik de docentenopleiding gedaan, omdat ik me verder wilde verdiepen in de traditie en filosofie van Kundalini yoga om die vervolgens aan anderen door te geven.

Kundalini yoga

Kundalini Yoga, de Yoga van het Bewustzijn, is een dynamische yoga waarin lichaamshoudingen (asana’s) van inspanning naar ontspanning zich afwisselen met ademhalingstechnieken (pranayama), klank (mantra’s) en handhoudingen (mudra’s). Elke week een ander thema met afwisselende houdingen, bijvoorbeeld voor de rug, longen, hart, nieren of de spijsvertering. Afsluitend een meditatie, om je mind rustig en kalm te maken, zodat je helderder bent in je hoofd, met de aandacht bij een concentratiepunt, de ademhaling, een klank of in stilte zijn.

Ervaring is niet nodig, een beginner kan de houdingen in zijn eigen ritme volgen en rustig opbouwen.

Kundalini is de levensenergie die in ons lichaam aanwezig is. Door de yoga-houdingen en meditatie kun je die laten ontwaken. Yoga betekent eenheid, in verbinding staan met je omgeving.

Wat ik als kundalini-yoga-docent wil geven is ervaring. Ervaring om je verbonden te voelen met je hogere zelf – je ware zelf. Om meer balans te brengen in je lijf, je psyche en je mind zodat je gelukkig kan worden. Want zoals Yogi Bhajan zei: “happiness is your birthright”.

Lessen

In Cordium geef ik wekelijks yogales op maandag van 20.00  tot 21.30 uur en dinsdag van 19.00  tot 20.30 uur.
In Anahata (Van Trieststraat 14, Nijmegen, een zijgebouw vd Titus Brandsma Kerk) op woensdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur

Kosten

proefles € 7
pakket van 3 x proeflessen € 20
hele seizoen € 150
losse les € 12.

Contact

Voor data en meer info:  www.kundaliniyoganijmegen.nl
e-mail: elwira.r@gmail.com
telefoon: 06-19025674

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om contact op te nemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht