Image

Elsbet Hazewinkel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinds 1994 heb ik een praktijk als biodynamisch therapeut. Daarnaast geef ik cursussen op het gebied van massage en het werken met energie. In mijn werk ben ik vooral geïnspireerd door de kracht van het zelfhelende vermogen van mensen en het belang van aandacht, acceptatie en respect.

In Cordium geef ik individuele therapie en de cursus Energie en Bescherming.
In de therapie werk ik met verschillende vormen van behandeling:

  • biodynamische therapie
  • biodynamische massage
  • werken met energie en healing
  • traumatherapie vanuit de Somatic Experiencing

Biodynamische therapie gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. In de therapie staat je lichaam centraal: er is aandacht voor beweging, aanraking en ademhaling. Het is een zachte benadering met respect voor je eigen grenzen of weerstand.

De massages stimuleren het gewaar zijn van verschillende sensaties in je lichaam en herstellen je vermogen zelf spanningen te reguleren.

Bij healing kijk ik met de cliënt naar de manier waarop energie zich in en rond het lichaam beweegt. Energie kan vrij en natuurlijk stromen, maar kent ook gebieden waar het is geblokkeerd. Healing kan dan helpen energie weer in beweging te brengen en kan de bevroren levensenergie doen smelten.

Somatic Experiencing is een bijzondere vorm van traumatherapie. Het geeft de mogelijkheid om de lichamelijke herinneringen aan intense ervaringen in het verleden direct aan te spreken en het helpt te ontspannen

Alle behandelingen versterken een gevoel van eigenwaarde, kracht en autonomie, waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen.

Voor wie?

Voor mensen met psychische en psychosomatische klachten.
De therapie is gericht op heling bij depressies, angsten en spanningen en op onverwerkte trauma’s en het verwerken van verlies.

Mijn activiteiten in Cordium zijn:

Contact

Heb je een vraag voor Elsbet of wil je om een andere reden contact met haar opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Mijn contactgevens zijn:
Mobiel  :  06-52450105
E-mail  :  info@elsbethazewinkel.nl
Website  :  www.elsbethazewinkel.nl