Image

Elise Lagarde

Mijn naam is Elise Lagarde en ik coach vrouwen met verminderde energie, stress- en burn-outklachten. Na jarenlang gewerkt te hebben als personeelsadviseur en coach bij de Universiteit Nijmegen ben ik in 2013 gestart met mijn eigen bedrijf. Ik werk vanuit mijn kantoor in Beneden-Leeuwen en heb het Cordium uitgekozen als tweede werkplek. Graag ontmoet ik jou daar voor een kennismaking.

Veel vrouwen die ik coach zijn moe en voelen zich opgebrand. Ze zijn de verbinding kwijt met hun natuurlijke kracht, missen het plezier in de alledaagse dingen en zien overal tegenop. Vaak speelt er van alles op het werk, maar ook privé, waardoor de balans is verstoord. Samen brengen we jouw situatie in kaart en formuleren we concrete doelen voor het coachtraject. Pas bij voldoende energie ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Van daaruit gaan we samen op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om jouw doelen te bereiken.

Naast coach ben ik ook  gecertificeerd trainer mindfulness categorie 1. Ik geen de mindfulnesstraining MBSR welke door veel ziektekostenverzekeraars (gedeeltelijk) wordt vergoed. Mindfulness en wandelcoaching zijn belangrijke pijlers onder mijn werk. We kijken echter wat aansluit bij jou en maken van daaruit een plan.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan binnen de zorg, de universiteit en het basisonderwijs. Doordat ik jarenlang als HRM-adviseur heb gewerkt kan ik goed schakelen in het spanningsveld tussen de doelen van de werkgever en jouw persoonlijke doelen. Vertrouwen, respect en integriteit zijn voor mij belangrijke waarden.

Als je wat meer wilt weten over wie ik ben en wat ik doe nodig ik je uit om mijn website te bezoeken. www.lagardecoaching.nl. Je kunt me ook altijd bellen voor aanvullende informatie.

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten!

Contact

Telefoon: 0487-506201/ 0634980200
Email: contact@lagardecoaching.nl
Website: www.lagardecoaching.nl

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om contact op te nemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht