Image

Diete Sybesma

Diete SybesmaIk ben Diete Sybesma, pianiste en stembevrijder.

In elk mens leeft het verlangen expressie te geven aan wie wij in wezen zijn. Naast dat dit ook mijn verlangen is, vind ik het een mooi proces om andere mensen te begeleiden om in alle vrijheid tot deze zelf-expressie te komen. Muziek, en dan met name onze stem, is daarbij een prachtig middel dat ons direct in verbinding brengt met ons zelf. Dit wil ik graag met jullie delen in mijn cursussen en zangbijeenkomsten.

Mantra zingen

In de diepte van mijn ziel, zingt een woordeloos lied
Een lied dat woont in het zaad van mijn hart

Mantra-zingen is een meditatieve manier van zingen. We zingen eenvoudige mantra’s en andere mooie melodieën met pianobegeleiding. De mantra’s komen uit allerlei culturen en windstreken. We wisselen de mantra’s af met stiltes, waarin de muziek kan naklinken en op je kan inwerken… Graag nodig ik je van harte uit, met en zonder zang ervaring! Graag van te voren aanmelden!

(Kijk voor verder info op www.jouwvrijelied.nl of stuur een mail naar: diete.sybesma@hotmail.com)

Wanneer:
15-03-19
05-04-19
17-05-19
07-06-19

van 20.00 – 22.00u, inloop vanaf 19.30u, met gratis koffie/thee

Prijs: €11

ZING JE VRIJ- cursus ‘eigen-wijs’

In een kleine groep, van 6 à 10 personen, gaan we onderzoeken wat jouw geluid is. Hoe klink je het lekkerst? Wanneer brengt je stem je in contact met wat in je speelt. Waar voel je dat in je lichaam?

Ieder mens is uniek en heeft een eigen geluid. Hoe klinkt jouw lied op dit moment? Wat wil er nu klinken? Wat wil er nu gehoord worden? Ik nodig je uit je stem te laten klinken, ervaren en ‘ont-dekken’. Aan de hand van ontspanningsoefeningen en lichaamswerk vanuit o.a de Alexander Techniek, meditaties met klank en oefeningen vanuit de stembevrijding, reik ik je middelen aan om via je stem bij je zelf te komen.

Ervaringen cursisten:

Lisette: Stembevrijding bij Diete is een aanrader: voor je lijf, voor je stem, voor je “piekerhoofd”, voor je ontspanning!

Greetje Voerman: Ik heb deze cursus als heel bijzonder en prettig ervaren! Diete stelde iedereen op zijn gemak en daardoor wist ze onverwachte en niet gedachte reacties los te maken. De combinatie van geluid maken, zingen, bewegen en stilte vormt een mooi geheel. Ik was vooral dol op het AUM zingen en sowieso op het gezamenlijk zingen: me doordrenkt voelen van geluiden. Als een grote schoonmaak.

Prijs: € 110 (hele cursus)
Wanneer: 13-5, 20-5, 27-5, 3-6 en 17-6-2019
Tijd: 19.45- 21.45 uur

Vervolg-cursus ZING JE VRIJ

Prijs: € 110, hele cursus, inclusief BTW
Wanneer: 16-9, 30-9, 21-10, 4-11 en 18-11-2019
Tijd: 19-45-21.45 uur

Contact

Heb je een vraag voor Diete of wil je om een andere reden contact met haar opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

e-mail: diete.sybesma@hotmail.com
website: www.jouwvrijelied.nl
telefoon: 06-24512662