Image

Lenio

foto 2015De persoon in Lenio

Wil u graag helpen met het verzachten van uw pijn. Samen werken we aan het verbeteren van uw gezondheidstoestand. Uw zelfgenezende vermogen staat centraal. Bij Lenio wordt actief gewerkt aan o.a. het opheffen van angsten, blokkades, onzekerheid, remmingen, stress. Lichamelijke klachten zoals vele pijnen, rug-schouder-nek-klachten, tintelingen, huidproblemen, allergie. Hulp bij voeding, afvallen, aankomen en ontzuren.  Kinder-jeugd-coaching en therapie. Gespecialiseerd in ADHD/ADD. Werkt onder andere met DDA-methode voor Dyslexie –Dyspraxie – Dysgrafie – Dyscalculie. Massages en consults en workshops in ‘Healing Love Tao’.

De Therapievorm

Wordt afhankelijk van uw klacht(en) ingezet. Samen kiezen we voor de juiste behandelmethode. De behandelmethoden die ik u aanbied zijn zeer divers. Variërend van lichte aanrakingen en zachte massage tot voedingsadviezen en (diepe) gesprekken of een combinatie.

Behandelingen

Zijn erop gericht om ziektes te verzachten en om de, vaak psychische, oorzaken ervan aan te gaan. Blokkades die ziekte of psychische somatische klachten veroorzaken, kunnen mogelijk zelfs in hun geheel worden opgeheven.

Massage bij kanker

Als massagetherapeut ondersteun ik in het masseren van mensen die leven met kanker met een gedegen en onderbouwde massage, aangepast op de ziekte kanker. Oncologiemassage is een aanpassing van de bestaande massagetherapietechnieken om zo een veilige en verantwoorde massage te geven. De massage is gericht op ontspanning: je wilt graag even ontspannen. Massage bij kanker heeft als insteek : geen behandeling van klachten, maar ondersteuning in het herstel.

* Bij aandacht voor je zelf is massage niet alleen heerlijk ontspannend.
* Heeft een positieve invloed op pijn(beleving).
* Verbetert de nachtrust.
* Positieve aandacht aan het lichaam.
* Liefdevolle aanraking met aandacht i.p.v. een medische handeling.
* Brengt je in contact met je lichaam (haptonomische werking).
* Verbetering algehele conditie en ontspant de spieren.
* Verwerking van je gedachten en emoties.

Dia van der Tol

Is de persoon achter LENIO. Ze heeft opleidingen gevolgd en behaald in onder andere Natuurgeneeskunde, Kind-Jeugd Coach, vele massages, NLP, NLP Spel en NLP Communicatie met het gehele gezin.  Op jonge leeftijd kwam ze onverwachts in aanraking met voetreflexmassage. Daardoor voelde ze zich meer ontspannen, de energie voelde ze stromen. De massage werkte het hele lichaam door. Hierdoor raakte ze helemaal in de ban van massages. Zij verdiepte zich in massage. Massage brengt je lichaam in beweging en kan diep doorwerken.  Door anderen te masseren, gaf ze ook zichzelf een kadootje, waardoor ze zich heel prettig voelde. Het heeft een dubbel energetische werking op elkaar. Door de jaren heen is de interesse verder ontwikkeld in gedrag en voeding. Zij kijkt naar de dagelijkse voeding, die men tot zich neemt. De één wil afvallen, de ander wil aankomen. Als mensen veel pijn hebben, of zich moe voelen, kan er veel met ons dagelijkse voeding worden bereikt.

Lenio is aangesloten bij de VBAG en RBCZ.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden alternatieve geneeskunde. Controleer zelf uw polisvoorwaarden of uw behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.

Contact

telefoon: 06-10555409
website: www.lenio.nl
e-mail: info@lenio.nl

 

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om contact op te nemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht