Image

Icaro-meditatie

Want ieder stapje in onze ontwikkeling is een bijdrage aan een betere wereld samen

Dennis Vos

Na overladen te zijn met zoveel positieve reacties kon ik er niet onderuit: het is tijd om helemaal naar buiten te treden. Het is tijd om de bijzondere energie-uitwisseling die icaro-meditaties teweeg brengen, samen met jullie te delen.

Wat zijn Icaro’s?

Icaro’s zijn medicinale liederen uit Zuid-Amerika. Sjamanen gebruiken icaro’s om de energie van Moeder Natuur te kanaliseren tijdens plant-ceremonies zoals ayahuasca.

In deze cursus kun je icaro’s zien als de diverse energieën van Moeder Natuur en de kosmos, vertaald in geluidstrillingen. Gedragen door deze geluiden reis je diep in jezelf af om belemmerende overtuigingen, energetische blokkades of hardnekkige patronen los te trillen. Net zoals het aandachtig beluisteren van een goed muzieknummer, maar dan diepgaander.

Icaro-thuismeditatie

Alvast een voorproefje? Zoek een plekje voor jezelf, pak je meest relaxte stoel erbij, zet de beste boxen aan, sluit je ogen en laat je meevoeren op deze icaro-geluidsopname: Klik op icaro-thuismeditatie (7m32)

Cursus Zelf-manifestatie met Icaro-meditaties’

Duik in je diepere bewustzijnslagen onder begeleiding van mantra-achtige stemklanken en geluiden genaamd icaro’s. Laat jezelf meevoeren met deze icaro’s om je belemmerende overtuigingen, energetische blokkades en hardnekkige patronen los te trillen. Iedere middag bestaat uit een geleide-meditatie en het neerzetten van je persoonlijke intentie die je meeneemt in een icaro-meditatie. Aan bod komen: je innerlijk jongetje, je innerlijk meisje, samensmelting van je innerlijke jongetje en meisje, verbinding met de wereld en zelf-manifestatie in de wereld.

De cursus bestaat uit 5 meditatie-middagen in 5 maanden en kost 120,-

Start icarocursus 15 februari 15.00 (klik voor meer cursusinformatie).

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 10 deelnemers.

De cursusleider

Dennis Vos is naast coach, motivator en bèta-inspirator in het middelbaar onderwijs ook meditatief bewustzijnstrainer. Een heerlijke combinatie van het uitdagen en prikkelen van onze menselijke leergierigheid en het trainen en ontwikkelen van wie we zijn vanuit meditatieve ervaringen. Tijdens de icaro-meditaties integreert Dennis subtiel de mooie kennis en ervaring die voortvloeit uit ayahuasca-retraites, hypnose, mindfulness-, zen-, transformatie-, ankh- en SIVAS-cursussen.

Aanmelding en contact

AANMELDEN EN CONTACT

Email: icaromeditatie@gmail.com
Website: https://icaromeditatie.blogspot.com
Facebook (binnenkort): www.facebook.com/icaromeditatie