Image

Icaro-meditatie

Want ieder stapje in onze ontwikkeling is een bijdrage aan een betere wereld samen

Dennis Vos

Na overladen te zijn met zoveel positieve reacties kon ik er niet onderuit: het is tijd om helemaal naar buiten te treden. Het is tijd om de bijzondere energie-uitwisseling die icaro-meditaties teweeg brengen, samen met jullie te delen.

Wat zijn Icaro’s?

Icaro’s zijn medicinale liederen uit Zuid-Amerika. Sjamanen gebruiken icaro’s om de energie van Moeder Natuur te kanaliseren tijdens plant-ceremonies zoals ayahuasca.

In deze cursus kun je icaro’s zien als de diverse energieën van Moeder Natuur en de kosmos, vertaald in geluidstrillingen. Gedragen door deze geluiden reis je diep in jezelf af om belemmerende overtuigingen, energetische blokkades of hardnekkige patronen los te trillen. Net zoals het aandachtig beluisteren van een goed muzieknummer, maar dan diepgaander.

Icaro-thuismeditatie

Alvast een voorproefje? Zoek een plekje voor jezelf, pak je meest relaxte stoel erbij, zet de beste boxen aan, sluit je ogen en laat je meevoeren op deze icaro-geluidsopname: Klik op icaro-thuismeditatie (7m32)

Icaro-groepsmeditatie

De ideale gelegenheid om kennis te maken met deze unieke vorm van bewustzijnsontwikkeling. Wil je graag zelf ervaren hoe de geluiden en klanken van een icaro-meditatie je in een diepgaande staat van rust en ontspanning brengen? Beoordeel zelf of deze staat van innerlijke rust jouw springplank vormt om diepgaander te werken aan je eigen proces, groei en ontwikkeling. Iedere groepsmeditatie bestaat uit een kwartier inloop met thee, gevolgd door een korte geleide-meditatie of inleidende oefening en het neerzetten van je persoonlijke intentie die je meeneemt in een icaro-meditatie (samen 1,5 uur).

  Datum                                   Tijd                                  Locatie  

Di 15 okt 2019   |  20:15 – 21:30 (inloop 20:00)  |  Cordium Nijmegen
Vr 8 nov 2019    |  15:15 – 16:30 (inloop 15:00)  |  De Kleine Wiel Lent
Di 12 nov 2019  |  20:15 – 21:30 (inloop 20:00)  |  Cordium Nijmegen
Vr 22 nov 2019  |  15:15 – 16:30 (inloop 15:00)  |  Cordium Nijmegen

Vr 6 dec 2019    |  15:15 – 16.30 (inloop 15:00)  |  De Kleine Wiel Lent
Di 10 dec 2019  |  20:15 – 21:30 (inloop 20:00)  |  Cordium Nijmegen
Vr 20 dec 2019  |  15:15 – 16:30 (inloop 15:00)  |  Cordium Nijmegen

Kosten: 10,- p.p. Je kunt per keer vrijblijvend aansluiten.
Bij voorkeur aanmelden per email, spontaan verschijnen mag ook.

Individuele Icaro-sessies

Bij individuele icaro-meditaties zorgt de persoonlijke afstemming van de icaro-geluiden voor een diepgaander effect van het lostrillen en verwerken van jouw persoonlijke angsten, belemmerende overtuigingen of energetische blokkades.
Een icaro-sessie bestaat uit twee delen:
1) Een intakegesprek en/of oefening, met als doel om jouw persoonlijke intentie helder te krijgen.
2) Een icaro-meditatie, waarbij de icaro’s zijn afgestemd op jouw intentie en ontwikkelingsproces.

Kosten: 1 uur 30,- / 1,5 uur 40,-

Neem voor meer informatie of het afspreken van individuele icaro-sessies contact op per email.

De Icaro-meditatiebegeleider

Dennis Vos is naast coach, motivator en bèta-inspirator in het middelbaar onderwijs ook meditatief bewustzijnstrainer. Een heerlijke combinatie van het uitdagen en prikkelen van onze menselijke leergierigheid en het trainen en ontwikkelen van wie we zijn vanuit meditatieve ervaringen.

Tijdens de icaro-meditaties integreert Dennis subtiel de mooie kennis en ervaring die voortvloeit uit ayahuasca-retraites, hypnose, mindfulness-, zen-, transformatie-, ankh- en SIVAS-cursussen.

Aanmelding en contact

AANMELDEN EN CONTACT

Email: icaromeditatie@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/icaromeditatie