Image

CrotonLife

Milo de Croton ontdekte 2000 jaar geleden al dat hij sterk werd ​door het herhalen van dagelijkse routines. ​Dat inzicht is de basis voor onze Slow Down workshops, Yoga, Mindfulness en – In Company trainingen.  

Filosofie

Wij zijn er van overtuigd dat door het integreren van gezonde dagelijkse routines, je als mens in staat bent leiderschap te nemen over je eigen gezondheid, en dat je hiermee preventief  stress en/of stress-gerelateerde fysieke klachten kan voorkomen.  Met andere woorden; je ontwikkelt een flexibelere geest, zodat je fysiek en mentaal beter in balans blijft.

Hoe doe je dat?

Gezond (biologisch) voedingspatroon en door yoga en/of mindfulness te integreren in je dagelijks leven sta je bewust(er) stil bij jouw vaste automatische patronen van gedachten, gevoelens/emoties en gedragingen. Door onbewuste patronen tot een bewuste ervaring te maken, kun je iets doen aan de (innerlijke) patronen die je onnodig vastzetten en stress kunnen veroorzaken. Vanuit dit bewustzijn ontstaat de mogelijkheid om te kiezen hoe jij er mee om wilt gaan. Je gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties worden werkbaar, waardoor je meer in balans komt.

Aanbod        

Yoga

CrotonLife biedt in en -outdoor yogalessen aan in samenwerking met Yoga Joon, yogadocent en ervaringsdeskundige op het gebied van pijn en -stressmanagement. Yoga Joon biedt yogalessen aan die voor iedereen toegankelijk zijn, voor zowel groepen als individuen, volwassenen en kinderen, bedrijven en scholen. Een divers aanbod van yogastijlen die elkaar binnen de trainingen prachtig aanvullen, waaronder de: Hatha yoga / Yin Yang yoga / Nidra yoga. Meer informatie over de yogalessen van Yoga Joon vind je op: www.crotonlife.nl onder het “kopje” Yoga.

Slow Down workshop

Even tijd voor je zelf. Niet moeten, maar genieten in het hier en nu. CrotonLife organiseert heerlijke Slow Down workshops. Pure verwennerij voor je lichaam en ziel.

In een Slow Down workshop brengen we letterlijk je tempo naar beneden. Even geen hectiek, verplichtingen of bezig-zijn-met-van-alles-en-nog-wat. In plaats van doorrennen op de automatische piloot, vertragen we de tijd door je te laten stilstaan. We helpen je ontspannen. Het is tijd voor jezelf. Je leert om te ont-moeten: het loslaten van de dingen die je doet omdat je het gevoel hebt dat je ze moet doen, vaak onbewust. En we laten je ontdekken wat het verschil is tussen gelukkig doen en gelukkig zijn.

Meer informatie over onze workshops vind je op: http://www.crotonlife.nl/workshops.html

In Company

U wilt als werkgever toch ook gezonde productieve medewerkers? Die fysiek en mentaal fit zijn en tegen de stress van alledag bestand zijn? En niet alleen gezond worden, maar vooral blijven!

CrotonLife in company trainingen verlagen stress en ziekteverzuim en verhogen productiviteit en het algehele welzijn van uw medewerkers. Een training kan zorgen voor:

Vermindering van stress, voorkomen van burn-out, verhoogde concentratie, verhogen gevoel van welzijn en preventie van ziekteverzuim. Dankzij de praktische insteek van het programma, is een training voor iedereen toegankelijk.

Mindfulness

Last van burn-out, chronisch pijn of stress-gerelateerde klachten?
CrotonLife helpt je omgaan met pijn. En om de oorzaak van gevoelens van angst en stress aan te pakken. De mindfulnesstraining biedt handvatten om grip te krijgen op je leven. Mindful in het leven staan is daar een belangrijk onderdeel van, maar niet het enige. CrotonLife geeft je inzicht en biedt je een nieuw perspectief. Je leert om jouw pijn, spanning en stress minder leidend te maken in jouw leven. Door aandachtstraining en lichaamsgerichte oefeningen leer je om je aandacht te vestigen op het hier-en-nu.

De trainingen worden verzorgd door Arnoud de Boer (mindfulnesstrainer/fysiotherapeut) en Jonie Mack (yogadocent), beiden (ervarings)deskundigen op het gebied van mindfulness, yoga en pijn en -stressmanagement.

Contact

Website: www.crotonlife.nl
Telefoon: + 31 (0)6 29 25 96 93 (Arnoud) en +31 (0)6 44 67 15 16 (Jonie, Yoga Joon)
E-mail: arnoud@crotonlife.nl/ info@crotonlife.nl