Image

Cees van Loon

Cees van LoonVan ambtenaar naar ondernemer.
Van sporter naar coach.
Van manager naar consultant.
Van kok naar therapeut.

In mijn leven sinds 1949 zijn groei en ontwikkeling een constante factor geweest. En ik wil daar graag mee doorgaan.

In een nog niet ver verleden was ik ambtenaar, sporter, manager en kok.
Op dit moment ben ik samen met mijn vrouw, Anna Timmermans, eigenaar van Cordium. Als coach begeleid ik mensen en organisaties, onder andere bij leiderschapsvraagstukken. Als consultant werk ik voor gemeentes en nationale sportorganisaties bij het ontwikkelen van een sport & beweegbeleid. En als therapeut help en ondersteun ik individuele cliënten.

In Cordium geef ik individuele consulten en bied ik, meestal met anderen, van tijd tot tijd workshops aan. Als eigenaar stimuleer ik de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen de 100 professionals die in Cordium werken.

Mijn activiteiten in Cordium zijn:

 • Consult
 • Open inloop
 • Procesgroep
 • Ruimte voor jezelf
 • Achter het masker
 • Training
 • In2core
 • De mooiste baan van Nederland
 • Workshops

Contact

Heb je een vraag voor Cees of wil je om een andere reden contact met hem opnemen? Gebruik dan het onderstaande formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email-adres (verplicht)

  Uw bericht

  Mijn contactgevens zijn:
  Mobiel  :  06 – 53948982
  E-mail  :  cvloon@veluwe.net