Image

Bodywork Group

Wat is het?

Bodywork haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam. Dit bereiken we door beweging, ademhaling en interactie met elkaar. Iedere bijeenkomst werken we aan de hand van een ander thema.

Wat levert het je op?

Na een uur bodywork zul je je veel meer aanwezig voelen. Ruimer in je lijf, meer verbonden met jezelf en met de mensen om je heen. Beter afgestemd op je eigen lijf en/in al z’n energie.

Wanneer?

Ieder kwartaal bieden we een nieuwe cyclus aan van acht tot twaalf bijeenkomsten. Daarbij is de eerste bijeenkomst telkens gratis en volledig vrijblijvend. Vanaf de tweede bijeenkomst leg je je vast voor de hele cyclus zodat we met een vaste en vertrouwde groep door kunnen gaan. Minimale groepsgrootte 6 personen, maximaal 20 personen.

Er start een cyclus op 21 januari 2020 en op 14 april 2020.

Klik hier voor de flyer in pdf.

Voor wie?

Voor iedereen die in zijn/haar lijf wil landen. Voor wie nieuwsgierig is hoe je dat kunt bereiken op een onderzoekende en speelse manier. Conditie of lenigheid zijn hierbij niet van belang.

Wie zijn wij? Wij zijn Lea Hütter-Quaas en Amber Vrancken, enthousiaste beoefenaars en Core Energetics Therapeuten. Met veel plezier geven we ieder individuele therapie en daarnaast deze bodywork groepen en andere workshops.

Heb je interesse of vragen, stuur ons een mailtje via:

info@terracotta-nijmegen.com of avrancken@hotmail.com