Image

bodytochillBODY2CHILL® | TANTRA CURSUS & COACHING

 

THIS IS YOUR STORY

‘Your seed is planted in life itself.
Everything you do is vulnerable and of the greatest value.
To be true to life, means having the courage to be true to yourself,
while humble to the secret of every moment.’

Jouw zaadje is geplant in het leven zelf.
Alles wat je doet is kwetsbaar en van grote waarde. Trouw zijn aan het leven betekent waarachtig zijn. Open en nieuwsgierig naar de wegen van het mysterie, verborgen in elk moment. Je vindt het daarom belangrijk om steeds weer opnieuw uit te vinden wie jij bent, om lekker in je lijf te zitten, met een heldere geest, een passioneel hart en een warm bekken.

Body2chill® biedt hoogstaande Tantra trainingen, coaching, lezingen en opleiding op het gebied van bewustzijn, intimiteit en groei: een grote mensen speeltuin, erotisch, warm en speels. Om jezelf in te ontmoeten en te delen, binnen een spannende, helende én veilige omgeving met diepgang, professionele begeleiding en kennis van groeiprocessen.

En wij willen meer! Wij zien dat het als mensheid anders kan. Wij zijn verworden tot consumenten van angst, schijncontrole en zaken waarvan het de vraag is of ze ons gelukkig maken. Ons antwoord: zelf geluk produceren!

Wij leven niet in een tijd om op safe te spelen, maar in een tijd voor moed. Moed om onszelf te helen door de reis naar binnen te maken en de rijkdom achter onze draken te ontmoeten. Zodat wij onszelf en elkaar als authentieke mensen kunnen horen, liefhebben en zien onder de versleten kwetsbare maskers en lagen van boosheid, jaloezie of doorgeschoven angst van eeuwen.

Ook jij voelt dat het genoeg is. We hebben nu de wind mee om werkelijk samen thuis te komen, te ontwaken uit een te lange slaap en om te doorzien hoe wij onze ketenen telkens zelf creëren. We mogen leren hoe we onze verslaving aan drama en uitkomsten veilig los kunnen laten. Ervaren dat er ruimte komt, waardoor ook jouw zaadje wordt meegevoerd op de adem van het leven zelf.

Body2chill® biedt je een unieke plek waar dat gebeurt. Samen met jou. Een plek waar mensen geluk produceren door bij hun puurheid te komen; bij hun innerlijke drijfveren, kwetsbaarheid en passie. Een hartelijke, helende en waarachtige plek waar krachten zich bundelen, maskers onnodig zijn, levens veranderen, relaties verdiepen en verbreden. Waar huid, adem en harten elkaar vinden en vriendschappen mogen ontstaan voor het leven.

goud

body2chillBody2chill® Life like it’s meant to be!
Waarachtig en eigenzinnig sinds 1994

Contactgegevens

Body2chill, Han Thorig
telefoon: 06-45624065
website: www.body2chill.nl