Image

Arne Simon | Conscious Contact

Arne heeft zich toegewijd aan het her-normaliseren van knuffelen en (non-seksuele) aanraking. In workshops en individuele sessies begeleidt Arne je in het maken van (non-seksueel & fysiek) contact met jezelf en anderen. Hij begeleidt je in het ontdekken en uiten van je verlangens en grenzen. Arne brengt je in contact met je lijf en leert je (opnieuw) genieten van liefdevolle aanraking.

Arne is van origine psycholoog en geschoold in oplossingsgericht werken, positieve psychologie en mindfulness. Hij werkt sinds 2015 samen met Wilrieke Sophia, oprichter van Knuffelworkshops Nederland en België en heeft de knuffelcoach opleiding afgerond in 2018.

Conscious contact organiseert elke derde zondag van de maand een knuffelworkshop in Cordium. Deze workshops worden georganiseerd onder de vlag van “Knuffelworkshops Nederland en België” en “Cuddle Workshops International”.

Vind de algemene voorwaarden op www.knuffelworkshops.nl/algemene-voorwaarden

 

Contact:

Mail: contactworkshops@protonmail.com
Whatsapp/tel: 06-43563423
Instagram: #conscious_con.tact
Facebook: “Conscious Contact”; “knuffelworkshops in Nederland en België” & Vind onze community in de Facebookgroep “Knuffelworkshops”
Website: www.knuffelworkshops.nl. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief op de website!
Meetup: www.meetup.com/cuddle-workshops-Netherlands/