Image

Christel Dirks

Praktijk Parelvlinder

Mijn naam is Christel Dirks en al een aantal jaren geef ik met veel plezier en enthousiasme lessen Tai Chi, Qigong en sinds kort ook Healing Tao. Naast de lessen bied ik workshops en trainingen aan op het gebied van bewustwording. Tevens geef ik behandelingen waaronder voetreflexmassage, healingen, stoelmassage en korte drukpuntmassages.

Het leven zie ik als een pad, een weg, de dao. Het pad loopt niet recht. Het kronkelt, hobbelt, lijkt soms dood te lopen. Het pad gaat over bergen en door dalen. Het pad daagt uit, het pad plaagt, het pad leeft. En zo bewandel ik het pad en luister ik naar wat het mij vertelt. Ik geloof dat ieder mens zijn eigen pad bewandelt, zijn eigen ontwikkeling doormaakt en dat ik niet degene ben die een ander verandert, maar dat een ander dat zelf doet. Mijn lessen en workshops richten zich met name op je eigen bewustwordingsproces. Op die manier kun je bewust worden van jouw unieke pad.

Ik kies deze wereld,
Ik kies deze stem,
Ik kies deze zorgen,
Dit geluk, deze pijn,
Ik kies dit pad.

In Cordium geef ik Healing Tao lessen en bied ik de training “Lekker in je vel“ aan. Daarnaast kun je terecht voor behandelingen of individuele Healing Tao of Spring Forest Qigong training.

Healing Tao blok van 10 lessen start 8 januari 2020
Healing Tao blok van 10 lessen start 1 april 2020

Lekker in je vel: 6 zaterdagochtenden, start 11 januari 2020

Hartegroet,

Christel

Contactgegevens

www.parelvlinder.nl
info@parelvlinder.nl
tel: 06-19497155